Proses Pengagihan Cenderahati

Dah berapa malam DN tak lena tidur memikirkan pengagihan gift ni tau. (haha... padahal kipas rosak, nyamuk banyak) Akhirnya DN decide untuk diagihkan seperti berikut :-


Untuk Hanie Dew... Set kebaya (baju + kain + selendang) dari Solo. Boleh buat baju raya ni kalau sempat tempah lagi. Hehe... Dan juga set (pen + cermin + ketip kuku) dari Singapore. DN masih belum dapat address Hanie Dew lagi. Kalau ada ke sini, email address ke missha_84@yahoo.com ye...


Untuk Nurul Akmal... Sehelai kain batik halus dari Solo. Beli baju kebaya siap, dah boleh guna dengan kain batik ni. Pandai gayakan, cantik tau... :) Selain itu, cenderamata dari Singapore berupa mini fork... Kebetulan DN jumpa beliau di event so DN terus bagi by hand je...


Untuk Boni JLL3 (bonikacak? Bila masa tukar daa...) Sehelai kain pelekat dari Solo. Raya nanti takde sampin, boleh guna kain pelekat ni sebagai sampin ye dan juga pembuka botol dari Singapore. DN bagi by hand juga di event.... 


Untuk Bro Framestone... Set cenderamata dari Singapore berupa ashtray, pemetik api dan pen. Selain itu, magnet peti ais dari Solo. Bro Framestone orang pertama yang dapat gift dari DN ni sebab kebetulan DN ada jumpa beliau haritu. Senang, dah tak payah pos. Jimat duit pos tapi extra duit minyak. Hehe.... :p


Untuk Saiazuan... Plate ukiran dari Singapore dan juga magnet peti ais dari Solo. Address Saiazuan memang ada dalam simpanan DN sebab beliau pernah dapat cenderahati dari DN tahun lepas di sini. Masa tu DN ada cenderahati lebih dari Shanghai dan Singapore. Tahun ni dapat lagi ye. Tahniah. Thanks kerana terus support DN...


Tidak dilupakan follower ke-100 DN, Ahmad Fauzi Aryaan... Beliau akan menerima pembuka botol dari Singapore dan juga magnet peti ais dari Solo. Address DN dah terima. DN akan pos dalam masa terdekat ni... Harap bersabar menanti....

Alhamdulillah, niat DN untuk menghargai mereka yang selalu support DN secara terang-terangan telah tercapai. Walaupun hadiah ini tidak seberapa, harap kalian sudi terima. Terima kasih tidak terhingga kepada kalian yang terus menyokong DN untuk terus menulis di sini. Insyaallah DN akan ke beberapa tempat lain lagi sebelum tahun depan. Jika ada rezeki lebih, DN akan kongsikan lagi bersama kalian... :)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

21 Blue Komen:

  1. woowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww,tahniah pada mereka :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap lepas ni rezeki utk onie pulak... ^_^

      Delete
  2. noor..ur gift sangat thoughtful.nk cakap thank you bg pihak mereka2 yang dihargai.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ain.... :)

      hope they like it...

      Delete
  3. tahniah buat mereka semua..gift semua best2 tu..hee :D

    ReplyDelete
  4. Nurul dah dapat.. TIme kasih Deq Noor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama... harap Nurul suka hadiah tu.. :)

      Delete
  5. Replies
    1. alhamdulillah, sampai juga... sori, lambat sikit pos. hope u like it.. :)

      Delete
  6. Uhukuhuk..saya terkejut ketika mendapat berita ini..sempena ape ni DN.hihi..#blut kejap.
    Anyway,thanks a lot.kebaya tuuu..kene kecikkan bdn la aku ni..hahaha..auww..malu saye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempena raya. hee... xde lh. saje nak bg kwn2.. :)

      address DN dah dapat. nanti DN pos ye... ^_^

      Delete
  7. untungnya..nk jugaaaa heheee ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah... ada rezeki lg boleh bg.. :)

      Delete
  8. best nye mereka..
    btw dtg dr blog zuan

    ReplyDelete
  9. Murah rezeki DN..


    Harap² tiap kali diaorang tengok hadiah tu diaorang hadiahkan doa pada DN.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... DN tidak mengharapkan apa2.. tapi jika ada yg mendoakan DN, syukur sgt2... :)

      Delete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^