Dave's Deli Subang Parade Pilihan Berbuka Puasa

DN xprefer untuk pergi hotel berbuka puasa buffet sebab DN tahu DN makan tak banyak. Plus biasanya hotel-hotel ni bukannya ada buat tarawih pun. Bayar mahal-mahal lepas tu terus balik untuk tarawih, membazir je. Baik terus tak pergi kan. DN lagi prefer pergi ke kedai sebegini...


Dave's Deli di Subang Parade menjadi lokasi pilihan berbuka puasa DN kali ini. Makan apa yang kita nak makan sahaja. Lepas habis makan confirm balik dan boleh tarawih seperti biasa.


Di Dave's Deli ini self service order. Kena beratur, order makan, bayar pastu baru mereka akan hantar ke meja ikut no. ini. 


DN berbuka puasa bersama mereka. Bukan senang nak plan ni tau sebab masing-masing ada komitmen sendiri. Disebabkan kawan kami turun dari Bintulu, kami cuba juga arrange masa supaya dapat berkumpul dan berbuka puasa sama-sama. Alhamdulillah... Berjaya juga.


Sementara menunggu waktu berbuka puasa, layan dulu lah aksi-aksi kami ini. Hihi....


Di Dave's Deli DN suka ice chocolate di sini. Hanya RM6.00 sahaja.


Makanan pula DN pasti akan makan Carbonara Chicken & Mushroom yang berharga RM18.50. Makan di sini tiada tax tau so total DN makan hanya RM24.50 sahaja.


Kawan-kawan DN pula ada yang makan Lamb Chops berharga RM19.90.


Ini pula Chicken Parmigiana berharga RM18.90.


Lastly desert pilihan adalah Bread Pudding berharga RM9.50.


Alhamdulillah, sudah masuk waktu berbuka puasa. Ehem2! Main suap-suap pula dia... Tahu lah dah lama tak jumpa. Ish2...


Selesai berbuka, solat maghrib lepas tu jalan shopping sikit. Housemate DN pastinya dengan Cha Time favoritenya dan DN pula harus bershopping di ELLE. My chosen boutique ever. Hee... Kemudian masing-masing balik ke rumah. Selesai untuk hari ini. Tak tahu bila dapat berkumpul sebegini lagi. Sobsob....
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

5 Blue Komen:

  1. hee...ezad pun tak prefer sgt berbuka kat hotel ni...lagi selesa kat rumah..dan bulan puasa tahun ni belum pernah lagi berbuka kat luar...

    > seronok bila dapat berkumpul dgn kawan2 mcm ni..lagi2 kalau da lama tak jumpa kan...hee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu ezad... kalau boleh nak selalu berbuka dgn family di rumah tp apakan daya, kerja harus diutamakan. sekali2 dpt berjumpa dgn kawan2 camni mmg best. bila kita nk jumpa lg ye. hmmm....

      Delete
  2. err....published adengan suap2?? oh tidakkkkkkkkkkkkkkk :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeng2.... mahal gambar nu. haha... :p

      Delete
  3. dah lama tak pegi Subang Parade ni. dulu masa tgh ramai awek dan bujang..kat sinilah port dating.

    nasib baik tak kantoi

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^