Ramadhan Kali Ini

Ramadhan kali ini.... Terasa sesuatu kekurangan dalam diri. Terasa terdetik secebis kerinduan di dalam hati. Terasa kurang lengkap kitaran ramadhan kali ini. Kerana......


Ramadhan kali ini DN tidak berpeluang untuk bertemu mereka. Berbuka puasa bersama-sama seperti Ramadhan sebelumnya. Walaupun tidak semuanya ada, tetap kami akan bertemu sebelum ini. Tetapi Ramadhan kali ini betul-betul membuatkan DN rindu kalian. Masing-masing sudah mempunyai haluan sendiri dan berumahtangga. Pastinya keluarga adalah keutamaan dan DN sangat-sangat memahaminya. 

Apa khabar kalian semua? Harap segalanya baik-baik sahaja. Walaupun DN merasa kekurangan pada Ramadhan kali ini, kekurangan yang DN rasai ini DN kongsikan di sini supaya kalian merasai apa yang DN rasa. Harap kita masih berpeluang untuk berkumpul sebegini lagi walaupun Ramadhan akan meninggalkan kita tidak lama lagi. 

Jaga diri.. Jaga kesihatan.. Semoga kalian terus tabah mengharungi dugaan dan cabaran hidup ini. Jika memerlukan kehadiran DN, DN sentiasa ada untuk kalian. 

Salam sayang, DN....
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

10 Blue Komen:

 1. tak dapat invitation iftar ngan mana2 blogger pun cuti kali ni...huhu

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. kannnn... bila nak jumpa lagi... :(

   Delete
  2. tu la, sampai bet pun nak bersalin haha. selamat hari raya maaf zahir batin dn! =) xx

   Delete
  3. itu lh... :(

   selamat hari raya, maaf zahir batin zar...

   Delete
 3. tahun ni nak berbuka puasa dgn siapa pula?

  ReplyDelete
 4. Ramadhan tahun ini, kita ada berbuka puasa sesama ke?

  ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^