Terima Kasih Sahabat

Alhamdulillah... DN selamat kembali dengan sihat walafiat. Terlebih dahulu DN ingin mengucapkan terima kasih kepada sahabat DN yang mendoakan dan mengingati hari lahir DN. Terharu sangat kerana masih ramai yang ingat DN disini. Terima kasih sangat-sangat semua. Ingatan kalian sudah cukup menggembirakan DN.

Tidak dilupakan untuk rakan blogger DN, Bro Framestone yang sudi membuat post ucapan hari lahir untuk DN di blog beliau. Kalian boleh baca disini. Tak sangka beliau akan membuat ucapan secara terbuka sebegitu. Terima kasih bro atas ucapan tersebut. DN masih dan sentiasa muda walau usia semakin meningkat. Hihi... Insyaallah ada rezeki, peluang dan masa, kita akan berjumpa lagi. 

Apa yang DN buat semasa hari lahir DN? Nanti DN akan kongsikan disini. Harap sabar menunggu ye.


Err... Pergi satu beg galas, balik beg beranak. Haha.... Memang best dapat bercuti sambil shopping menghabiskan duit. Jadi jutawan sekejap je. Huhu... Memang Bandung adalah destinasi yang sangat sesuai untuk shopping. 

Ok lah. Nanti DN update lagi ye. Terima kasih sahabat atas ingatan dan doa kalian di hari lahir DN.
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

18 Blue Komen:

  1. Waaah, best nyer dapat pi bandung, shopping lagi tueee. Sakan yaaa.

    ReplyDelete
  2. hee..g sana mmg jadi jutawan la kejap kan DN..duit pun juta2 je...hee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu xpe... kejap je jd jutawan. hari last duit dh makin surut. huhu...

      Delete
  3. banyak tempat DN berjalan kan..sonoknya.leh jadi tourist guide ni..kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg seronok.. pasni wida ajak hubby g shopping kt bandung. terbaik! :)

      Delete
  4. sedih je DN tak ajak saya sekali ke bandung tu.. sob3 :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom repeat lg skali. haa... ajak ni... :D

      Delete
  5. Ade ole2 tuk Nurul tak.. hehehe..

    Deq Noor.. Bila nak jumpa.. Nurul nak bagi Al-Quran Deq Noor.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah kalau xhabis lg ye... :)

      itu lah kan.. nanti kita set 1 hari jumpa ye. insyaallah minggu depan bila DN agak lapang sedikit...

      Delete
  6. saya pun sahabat DN kan.

    terima kasih ya.

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^