Dating Bersama Siezuka.com


Hi... Sayalah empunya Siezuka.com. Merah kan saya hari ini. Hee.... 

Cantik kan Nurul berbaju merah. Suka DN tengok sebab DN pun memang suka merah. Mujur DN tak pakai merah masa jumpa Nurul haritu. Kalau tak, memang sedondon lah kita. Hehe... Nurul dah update kisah date kami disini, DN gak agak kelewatan sedikit. Ampun maaf dipinta ye... Si cantik? Ish, tidak layak gelaran itu untuk orang seperti DN ni Nurul. Malu DN bila Nurul gelarkan DN begitu.

Punyalah lama nak arrange pertemuan ini tau. Masing-masing sibuk dengan urusan masing-masing tapi rasanya DN kot yang sibuk melebih. Huhu... Sori ye Nurul. Tapi akhirnya dapat juga kami keluar dating bersama. 

Walaupun pada paginya kami sibuk dengan urusan sendiri, kami cuba juga bertemu sebelum sambung urusan lain di sebelah malam. Sempat berjumpa beberapa jam di petang hari sudah cukup menggembirakan DN. Lagi-lagi ada peneman untuk DN makan tengah hari. Biasa makan sorang-sorang, ada teman ni teruja lain macam sikit. 


Sebab tu banyak sangat DN makan. Nurul memilih Chocolate Chips Muffin dan Ice Chocolate. Yang selebihnya tu, errr... DN habiskan. Manalah tak gemuk kan. Hihi... Bertempat di The Coffee Bean & Tea Leaf The Curves Damansara, Nurul teman DN lunch. Thanks Nurul. DN appreciate sangat-sangat tau. 


DN bersama pemilik Siezuka.com. Haruslah bergambar dulu sebelum makan. Well, apa boleh buat. Dah jadi satu kewajipan sebelum makan tangkap gambar dulu. Sebab bila dah makan, belum tentu ingat nak tangkap gambar. Tahu-tahu habis je makanan. Hihi.... Sedap kan makan kat sini Nurul. Memang favorite place DN ni sebab DN suka coffee latte disini. Selesai makan, terapi shopping lah kami. Hee...


Terima kasih Nurul sebab tolong beli, simpan dan bawakan kepada DN. DN dah guna. Memang best! Patut YanaYassin bersungguh promote suruh beli. Memang betul al-Qur'an ini sangat-sangat best. Boleh promote dengan kawan-kawan lain juga ni. Baru ingat nak promote dengan mak DN, rupanya mak DN dah beli. Advance sungguh kan (padahal DN yang lambat). 

So Nurul, bila next date kita? Mesti ramai yang jeles DN dapat date dengan Nurul kan. Ishh, tak baik jeles-jeles tau. Takpe2, kalau ada yang nak join kami ngedate boleh sahaja. Jadi ngedate ramai-ramai. Hehe... Kan Nurul kan... ^_^
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

12 Blue Komen:

  1. saya salah seorang yang jeles..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeles ke? xmo jeles2 ye... nanti kita ngedate ramai2... :D

      Delete
  2. hehe..best jumpa bloggers .. merapatkan silaturahim kan.. :D

    dua dua pun cantik..

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk jumpa selalu xboleh, sekali2 dpt jumpa mmg best... :)

      Delete
  3. Deqnoor.. Bestkan.. nanti kita set date lagi k.. lagi ramai lg best.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. best sgt2... rasa nk jumpa selalu tp apakan daya, masa xmengizinkan. sobsob.... arrange lg next time ye.. :)

      Delete
  4. Hurmm... nak dating ngan deq noor gak laa....kita tengok wayang nak tak ? hehehehe

    ReplyDelete
  5. @Bro Framestone nama pun date.. mana boleh ajak ramai2.. :D

    ReplyDelete
  6. hari tu tak dpt join makan2 ngan blogger lain minum2.
    tgk jam dah lambat utk solat. pastu bawak bebudak tu makan. terus balik rumah.

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^