Malaysia Social Media Week 2013


Terkejut juga bila buka email semalam, buat pertama kalinya DN mendapat exclusive invitation untuk menghadiri Malaysia Social Media Week 2013 (MSMW) ini. Niat hati memang nak pergi tetapi bertembung pula dengan Seminar LKE yang akan berakhir jam 6 petang pada hari yang sama. MSMW ni pula start jam 4petang. Hmm...  Macam mana nak buat ni? 


Lepas berfikir panjang, DN terpaksa melepaskan peluang invitation ini. Ini kerana seminar yang akan DN hadiri sangat diperlukan untuk kerjaya DN dan DN tidak mahu terlepas peluang menghadiri seminar ini. Maaf kerana tidak dapat menghadirkan diri. Walaubagaimanapun, terima kasih diatas kesudian pihak pengurusan MSMW untuk menjemput DN. DN sangat-sangat hargai. Harap DN dapat menghadirkan diri di event yang akan datang. 

Siapa yang pergi? Mesti best kan dapat pergi. DN jealous ok... Sobsob... 
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

5 Blue Komen:

  1. wah..ada dua invitation.dasyat betul awak... takpelah..dahulukan mana yang paling penting..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awk mesti dpt juga kan. Pegi x? Hmmm... Kalau pegi, Xdpt nk jumpa... :(

      Delete
  2. Nurul pun ade dapat MSMW tapi x boleh pergi.. keje..cuti dah x der.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. siapa je yg pegi ye... mesti best kan nurul... :(

      Delete
  3. tahun depan boleh pegi kot erk.

    saya berpeluang pergi sebab cuti jatuh pada hari tu

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^