Shopping Keperluan Travel di MilkADeal


Tengok tu? Keywords cloud warna merah semua ada perkataan travel. Memang DN tengah mencari keperluan travel sebab banyak yang perlu diganti, rosak, hilang dan macam-macam lagi. Nak beli keperluan travel murah, beli sahaja di MilkADeal ini macam DN. So far, tak pernah mengecewakan lagi. Buat apa spend duit mahal-mahal tapi function sama je. Kalau rosak, takde ralat sangat nak beli baru sebab dapat beli dengan harga yang sangat berpatutan.

Kalau kalian nak tahu, kekerapan DN travel memang sangat tinggi. Kepada mereka yang mengenali DN pasti sudah masak dengan kehilangan DN travel sana sini. Dan pastinya selalu kecewa sebab susah sangat nak booking DN. Huhu... Apa boleh buat. Tuntutan kerjaya menyebabkan sukar untuk DN memenuhi setiap keinginan kalian untuk berjumpa DN. Even nak spend time dengan family pun sangat terhad. Sebab tu jika ada kelapangan, DN akan pilih spend time bersama family dahulu kemudian baru DN berjumpa rakan-rakan lain. Bukan mudah nak puaskan hati semua orang tapi DN tetap cuba buat yang terbaik. Maaf jika kemampuan masa DN tetap tidak memuaskan hati kalian.

Kereta pun dah jadi rumah kedua DN tau. Tidur dalam kereta, jangan cakap lah. Selalu sangat. Huhu... Sampai dalam kereta pun kena letak baju spare takut kena stay bila travel ke mana-mana. Sebab itu keperluan yang DN beli di MilkADeal antara keperluan yang perlu di bawa tiap kali travel ke mana-mana. 

Lagipula tak payah nak jengah ke kedai semata-mata nak beli keperluan ini. MilkADeal akan terus hantar ke rumah. Mudah kan? Sebab itu DN selalu shopping di MilkADeal. Hee.... Promote lebih pulak DN... :p Benda yang baik apa salah berkongsi sama kan. Lagipun kalau kalian beli di MilkADeal bukan DN yang bayar pun. Hihi.... Jom join DN terapi shopping di MilkAdeal. Selamat bershopping! ^_^
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

8 Blue Komen:

  1. wah.sampai tidur dalam kereta.. dasyat betul kerja awak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh mengantuk... lebih baik rehat tidur dr benda yg tak elok berlaku di jalanraya...

      Delete
  2. dah jadi cam rumah kereta DN tu..tinggal x de toilet je, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... itu lh wida. mcm2 ada dlm kereta tu

      Delete
  3. X pernah lagi beli brg dengan milkadeal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. byk gak brg kt milkadeal dgn harga yg berpatutan... usha2 lh... :)

      Delete
  4. bagus betul brang yg dijual tu kan....
    btw lama kita tak jumpa kannn :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lh... skrg semua beli brg online je.. :)
      itu lh kak... bila lg kita dpt jumpa lg kan.... sobsob..

      Delete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^