WW ~ Gemuk Pendek????? :'(


Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

19 Blue Komen:

  1. Hehehe.. diaorang tu tinggi lampai sangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah pakai heels 4inc ni nurul.... :(

      Delete
  2. chill ok..saya ni pendek releks je.. lelaki lagi lah tak sesuai pendek tau.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee... terasa kekurangan diri bila berdiri sebelah mereka...

      Delete
  3. dorang tu da mmg tinggi DN...mmg la...hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. DN pulak dh memang pendek... haha... :p

      Delete
  4. duduk sebelah model..mmg lah tenggelam awak DN..hehe
    cuba duduk sebelah wida, pasti DN yang persis model

    ReplyDelete
    Replies
    1. model?? jauh sgt tu wida. xsesuai.. hee...

      xnak dah tangkap gambar dgn org cantik2 ni.. :p

      Delete
  5. Kan bro dah cakap, hope lepas nie ada sedikit perubahan ek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala... tp tgh mood nk mkn byk2. camne ni??? :(

      Delete
  6. alahai.... comelnya. :D

    salam perkenalan,
    http://kaio.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan...

      thanks sudi singgah sini.. :)

      Delete
  7. Mana ada gemuk...da cun n cute la tue...sure berebut org nak...

    ReplyDelete
  8. Mana ada gemuk pendek...da cun melecun la tue...sure pujaan ramai...

    ReplyDelete
  9. model2 tu memang cantik but not my taste.

    Deq Noor lagi cantik manis. pendek dan gemuk cuma ukuran kat dunia ni aje. timbangan amal tak melibatkan gemuk dan kurus.

    ReplyDelete
  10. bukan memilih lah. apa guna ada paras rupa kalau perangai tak bagus mana.

    DN lagi menarik sebenarnya berbanding 2 orang tu. kalau letak 10 orang pun, DN gak yang saya akan pandang...

    ReplyDelete
  11. @Ladfe Amir don't judge a book by it's cover.. :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^