Blog has been removed


Cuak juga dibuatnya. Banyak kali try masuk blog, benda ini keluar. Nak tanya orang lewat malam tadi malas pula sebab dah penat. Tenang DN... Baik tidur dulu, bangun tidur pagi ini cuba masuk blog semula.

Alhamdulillah, boleh masuk dah. Sabar je lah. Dah pagi ni boleh la DN bertanya. Sebab apa ye perkara ini berlaku? Siapa pernah jadi macam ini? Bikin cuak orang je. Penat tau menulis dah lebih dari 3 tahun lepas tu senang-senang je nak removed blog orang. Boleh bikin panas hati juga tu. Huhu....


Lepas tu masuk Nuffnang sebab rasa nak cash out. Tengok CPUV kempen, alhamdulillah ada lagi on going kempen berlegar-legar di blog DN. Bila tengok date, eh? dari bulan September. Lama tu... Terima kasih Nuffnang kerana masih memilih blog DN... :)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

14 Blue Komen:

  1. Ishh..mmg berdebar lah kalau jd mcm tu.boleh magrain dibuatnya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu takpe... nk mula dr awal semula confirm migrain dulu wida. hee....

      Delete
  2. wah... bolehlah belanja kepsi lepas ni..hehehe :P

    ReplyDelete
  3. Sebab itu bro pindah guna wordpress dan blog bro host sendiri.

    Ok la...

    Beribu-ribu penulisan bro ada di situ.

    Tapi risau juga bila tertiba ianya hilang.... Oh tidak.... Tengah cuba membukukannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro nk buat buku? wahhhh!!! bagus sekali...

      Delete
  4. perghhh.... sonok la sumernya CTR TINGGI woo.... kalah eden nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tipu lah... confirm tinggi dr ini kan....

      Delete
  5. Sape tak cuak kan tetiba blog kena removed..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu xpe.. mmg xlawak ye nk remove2 blog ni. huhu...

      Delete
  6. CTR tinggi tu DN..dpt byk la earnings nnt..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tinggi ke tu? DN pun xtahu camne nk tengok CTR tu. hee...

      Delete
  7. benda kena remove mcm ni lah yg buat saya tidak guna blogspot. google memang senang2 je remove blog kita ikut suka diaorang.

    sebab tu awal ada blog lagi saya dah guna domain dan hosting sendiri.

    Deq noor pun kena mcmtu juga. baru selamat.

    ada hosting sendiri, bila ada masalah pihak hosting akan bantu sedaya upaya mereka. kita cuma perlu adu dan boleh terus sambung tidur.

    ReplyDelete
  8. @Ladfe Amir hmm.. DN akan pertimbangkan cadangan ini. thanks atas perkongsian.. :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^