Top 25 Sunsilk Good Times Contest

 Dua bulan lepas BE Nuffnang Sunsilk telah berlegar-legar disini. DN memang pengguna tegar Sunsilk, maka DN pun click iklan yang tertera di sini. Owh, Sunsilk ada buat Good Times Contest. DN pun join contest tersebut. Senang je pun contest tu... Hanya create 3 good times combination dari pagi hingga malam dan Sunsilk akan tunaikan impian DN itu...


Bulan lepas contest ini telah pun berakhir. Adakah DN akan terpilih antara 25 orang yang bertuah? DN tak mengharap sangat pun sebab mesti ramai yang join contest ini. Nak kata tunggu call dari Sunsilk memang tak lah kan sebab tak tahu bila mereka akan call dan komitmen DN yang busy kerja sana sini.


Hectic schedule? Yeah, i'm the one yang memang mempunyai schedule agak padat. Tak percaya? Boleh tengok diSINI schedule DN. Hee... Time management sangat penting ye. Memang DN perlukan semua ini untuk menghargai, melayani diri sendiri dan membuat sesuatu yang berbeza dari rutin kerja DN. Mesti seronok bila dihargai sepanjang hari kan... Harap DN terpilih memenangi contest ini. 

Selang beberapa minggu....


Hohoho!!!! Alhamdulillah... DN telah terpilih antara 25 orang yang memenangi contest ini. Mula-mula mereka call dulu. Masa mereka call, DN dalam kereta baru habis meeting di Serdang, so DN angkat lah call mereka. Kalau mereka call semasa DN tengah meeting mesti DN tak angkat. Rezeki DN kan. Alhamdulillah...


Ya.. ya.. ya.. Sunsilk Good Times contest dah tamat dan pemenangnya sudah diumumkan...


Tengok tu? Nama DN tersenarai antara 25 orang yang terpilih. Heee.... Tak sangka DN antara mereka yang bertuah. Syukur alhamdulillah... So apa yang DN menangi? Nanti DN akan bercerita di sini lagi. Harap sabar menanti.

Jap2! Kalian pengguna Sunsilk? Belum pernah guna lagi? Gunalah Sunsilk sebab memang product Sunsilk best2 tau. Kalau ada masa DN cerita product Sunsilk yang DN guna. Stay tuned!!

Thanks Sunsilk kerana sudi memilih DN sebagai pemenang.. :)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

16 Blue Komen:

  1. Replies
    1. kantoi? xsalah kan kalau bermanfaat untuk diri sendiri...

      Delete
  2. wah..bestnya...tahniah DN..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks boni... xsangka terpilih. hee...

      Delete
  3. tahniah..murah rezeki nampaknya :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. thanks wida.. permintaan DN akan ditunaikan dari pagi hingga ke malam... ^_^

      Delete
  5. assalamualaikum Deq Noor....tahniah2 yer sbb berjaya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam.. alhamdulillah... terima kasih kak.. :)

      Delete
  6. oh..tu yg masuk dalam metro tu ye.

    best la mcm ni.

    nanti masuk dalam astro lak. femes oo

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^