Whatsapp Chats Kawan2 > 500

Whatsapp... Whatsapp... Ada lg ke yg takde whatsapp? Bagus gak kalau takde. Pening gak kadang-kadang bila canggih macam ni. Kena silent phone bila meeting atau tidur. Hee...


Errr.... Lama sangat ke DN tak tengok phone sampai beratus-ratus whatsapp nak kena baca. Huhu.... Adeh... Sorry lah kawan-kawan DN sekalian. Bukan sengaja, tapi memang DN baru tengok whatsapp kalian malam ini.  Nak menyelit, dah tak reti sebab lost dengan cerita-cerita korang. Haha.... Kalau DN agak-agak boleh menyelit DN join ye... 

Lagipun kesihatan DN kurang mengizinkan. Demam dan sakit kepala sejak semalam. Walaupun tak sihat, meeting tetap DN pergi. Sebab tu malam baru DN tengok semuanya. Sorry again.. ^_^

Nota kaki : Happy birthday to housemate yang celebrate birthday ke Sabah tahun ini. Semoga diberkati usia dan dilimpahkan rezeki serta dipertemukan dengan jodoh yang baik. Jangan lupa ole-ole untuk housemate yang ditinggalkan di rumah ini ye.... :D
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

14 Blue Komen:

  1. hahahahahaha..nasib baik saya tak ada whatsuppp...hehehehe

    ReplyDelete
  2. wida x de whatsapp..tumpang2 skodeng hp suami je, hehe.

    ReplyDelete
  3. Aloooo sian DeqNoor.. Moga cepat sembuh.. Jgn lupa makan ubat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks nurul... feel better sbb xsabar nk ke skyfall mlm ni. hee... ^_^

      Delete
  4. Replies
    1. sori.... phone yg zuan whatsapp tu xde data pekej so bila ada wifi je baru dpt tengok... :(

      Delete
  5. deqnoor tak mo watsup dengan dkna ek?? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. nakk! lupa nk amik no dkna smlm... :( msg kt fb ye.. ^_^

      Delete
  6. Rasa macam dah lama x whatapps DN...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke dh lama? hmm... mane ade bro...

      Delete
  7. tak minatlah nak whatsapp2 ni. wechat pun guna separuh jalan aje. err..nak wechat Deq Noor boleh? tapi takde id.

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^