WW ~ DN sudah... Anda bila lagi? ^_^

AA Birthday Bash.. Weeeee!!!! 

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

14 Blue Komen:

  1. saya tunggu awak bawak saya jenjalan..hhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy nak bawak? nanti gf awak marah camne? hee....

      Delete
  2. cuti-cuti mane pulak..beli x ticket tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr.... ada beberapa destinasi. hee... dah beli dah wida.. ^_^

      wida beli lh.. tengah murah ni...

      Delete
  3. DEqNoor nak g mana... Nurul terfikir2 lagi.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada beberapa tempat DN dah beli. hee.... jgn fikir lama2 nurul. nanti mahal.. :)

      Delete
  4. huuuu ada time date y ira nak harga sama gak..heee :p..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh!!! bagus lh camtu. apa lagi? grab je... heee... ^_^

      Delete
  5. nak planning bercuti ke langkawi dgn kapal terbang., harap apa yg berlaku pada mh370 dapatlah diungkai misterinya

    ReplyDelete
  6. @Blogger Babyface insyaAllah satu hari nanti akan terungkai juga.. pergi lah bawa family ke Langkawi tu... :)

    ReplyDelete
  7. this contact form dolabuy.ru check this link right here now bags replica gucci click to read high quality designer replica

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^