WW ~ DN sudah... Anda bila lagi? ^_^

AA Birthday Bash.. Weeeee!!!! 

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

12 Blue Komen:

  1. saya tunggu awak bawak saya jenjalan..hhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy nak bawak? nanti gf awak marah camne? hee....

      Delete
  2. cuti-cuti mane pulak..beli x ticket tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr.... ada beberapa destinasi. hee... dah beli dah wida.. ^_^

      wida beli lh.. tengah murah ni...

      Delete
  3. DEqNoor nak g mana... Nurul terfikir2 lagi.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada beberapa tempat DN dah beli. hee.... jgn fikir lama2 nurul. nanti mahal.. :)

      Delete
  4. huuuu ada time date y ira nak harga sama gak..heee :p..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh!!! bagus lh camtu. apa lagi? grab je... heee... ^_^

      Delete
  5. nak planning bercuti ke langkawi dgn kapal terbang., harap apa yg berlaku pada mh370 dapatlah diungkai misterinya

    ReplyDelete
  6. @Blogger Babyface insyaAllah satu hari nanti akan terungkai juga.. pergi lah bawa family ke Langkawi tu... :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^