Attention to Domino's Lover!


Wowww! Bestnya. Buat penggemar Domino's Pizza, jangan lupa dapatkan all your favorite pizza today. 50% OFF tu..... 50% OFF untuk hari ini sahaja ye. Untuk hari ini 6 December 2012. Hari lain tak dapat tau kerana hari ini merupakan Global Domino's Day. Yippiyyyyy!


nota kaki : Walaupun jauh, DN akan cuba order untuk family DN. Hee...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

18 Blue Komen:

  1. ari tu baru je pekena domino's pizza ngan member ofis...mmg sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. harini 50% off puan. kena makan lagi tu. hee...

      Delete
  2. Replies
    1. ala.. yeke. kecewa gak DN dengar.. :(

      Delete
  3. pergh... 50% diskaun tu. banyak tu

    ReplyDelete
  4. woww... makin sihat la rakyat malaysia makan dominos free...hehehe

    ReplyDelete
  5. Hurmm... tak biasa makan pizza2x nie.... selalu makan lempeng pisang je... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. lempeng pisang pun sedap apa. nak! heee...

      Delete
  6. semalam kitaorang ade order... hehehe

    ReplyDelete
  7. tolong order untuk dkna jugak hehheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah... semalam je lah dkna. harini back to normal price...

      Delete
  8. 59%???seyes iman meme peminat tegar domino.smpai jdik regular customer dyorg kasi bread twist percuma stiap kali oder

    ReplyDelete
  9. @Anak Kampung sama lah kita.. memang peminat tegar domino's pizza tapi promotion ni dah habis.

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^