Deqnoor.com Berwajah Baru

Seawal jam 1 pagi DN menerima mesej dari Cik Rose Cute mengatakan bahawa blog DN sudah siap di makeover. Terkejut DN dibuatnya. Macam tahu-tahu sahaja DN belum tidur lagi jam sebegitu. Cepat sungguh beliau buat sampai DN pun tak perasan perubahan pada blog DN. DN pun menjengah ke blog DN...

Woowww! Perubahan yang sangat menyerlah. Pertama kali tengok rasa macam masuk ke blog orang lain. Tapi tengok header masih gambar DN termenung mengenangkan masa depan (Ecehhh....). Totally blog DN berubah daripada sebelum ini. Walaupun begitu, blog DN masih mengekalkan ciri-ciri Perfectionist di dalamnya, tetapi dengan susunatur yang lebih kemas dan permainan dua warna hitam & merah yang serasi. DN suka dengan perubahan ini. Thanks Cik Rose Cute kerana membantu DN makeover blog DN ini. Jasamu sangat-sangat dihargai.

Kalian yang dah menjengah ke blog DN pasti nampak perubahan yang ketara ini kan. Hihihi... Selamat membiasakan diri dengan perubahan ini. DN pun sedang cuba untuk menyesuaikan diri. Biasa lah, setiap perubahan yang berlaku pastinya mengambil masa untuk disesuaikan. Harap kalian tak kekok dan selalu-selalulah menjengah ke sini ye. Hee... ^_^

**********

Nota kaki : Dah hampir hujung tahun ni, ada sesuatu DN sediakan untuk pengomen tegar DN. Masih sempat lagi kepada mereka yang ingin menjadi pengomen tegar. Sampai masanya, DN akan berikan kepada kalian. Tunggu... Peace!
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

17 Blue Komen:

  1. Cun! Semanis orangnye jugak. Tahniah DN~

    ReplyDelete
  2. @AkUfiZA™ thanks fiza. banyak nak kena study camne nk guna yg baru ni. hihi...

    ReplyDelete
  3. wahh meriahnya..suka tema kaler blog ni...merah hitam :-)

    ReplyDelete
  4. salam kenal dik
    dari blog cik rose nie
    cantik2 ..

    tapi dik

    boleh akak komen sikit tak , rasanya penggunaan calour red pada font dlm entry macam kurang sesuai lah dik , nak2 kalau pengunjung macam akak nie , dah lah rabun .. rasa sakit mata sikit .. puas nak amat2 utk baca ..
    kalau boleh ditukar ke warna putih lebih sesuai akak rasa , sbb back ground entry adik dah warna hitam ..
    harap x berkecil hati ,hanya pandangan akk , agar blog lebih mesra pengunjung ;)

    ReplyDelete
  5. Tahniah, nak sampai tahun baru, blog pun pakai baju baru :)

    ReplyDelete
  6. DTG DR BLOG CIK ROSE..SELAMAT BERKENALAN..^_^

    ReplyDelete
  7. @mamawaiz hee.. DN xreti nk buat, mujur ada yg sudi membantu.. :)

    ReplyDelete
  8. @ReeneeRaaid thanks reenee.. lama mendiamkan diri, baru sekarang nampak awk disini.. :)

    ReplyDelete
  9. @ieda w'salam kak ida.. DN berbesar hati sebab akak sudi komen di blog ni. Komen akak dalam usaha untuk DN membuat pembaikan. Terima kasih atas teguran akak itu.. :)

    ReplyDelete
  10. @YaNa Yassin dah 2tahun xbertukar YY, it's time to make a huge change... ;)

    ReplyDelete
  11. @Bui Junaidi Salam perkenalan. Terima kasih kerana sudi singgah di blog ini.. :)

    ReplyDelete
  12. akak pun suka tgk blog deq nor nie....merah gan hitam memang cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pandai akak buat. thanks sgt2... :-)

      Delete
  13. suka merah yer. samalah kita. sesuai sangatlah kita jadi kawan kan haha..

    taklah..saya suka merah, tapi lagi suka warna hijau.

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^