Kini Kenali www.deqnoor.com


Tiada lagi deqnoor.blogspot.com seperti di atas. Kini kenali DN sebagai www.deqnoor.com. Alhamdulillah, terima kasih DN ucapkan kepada Bro Framestone kerana menjadikannya kenyataan. Dah lama beliau menasihati DN. Akhirnya DN mendengar nasihat beliau. Terima kasih kerana terus menyokong DN untuk terus menulis disini.

Bila sudah bertukar, maka header pun nak kena tukar baru. Header seperti di atas sudah tidak sesuai untuk digunakan lagi. Ada sesiapa yang sudi tolong? Kalau ada yang sudi membantu DN, DN sangat-sangat berbesar hati. Boleh hubungi DN di missha_84@yahoo.com. Bloglist pun sudah hilang jadi banyak lagi pembaharuan yang perlu DN lakukan nanti. DN nak buat kesemuanya serentak, masa tak mengizinkan jadi perlu dilakukan pembaikan sedikit demi sedikit. Huhu...

1 Disember 2012, setelah bertukar kepada www.deqnoor.com ini, event pertama yang akan DN hadiri adalah :-


Final MasterChef Malaysia 2. Siapa yang akan menjadi juara? Sama-sama kita nantikan malam ini ya. Jemputan ini juga dari saudara Bro Framestone. Memang beliau banyak membantu DN dan pastinya DN akan sentiasa menyokong apa sahaja yang beliau lakukan. 

Siapa lagi yang pergi ke MasterChef Malaysia 2 malam ini? Kita jumpa nanti ok.. :)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

20 Blue Komen:

  1. nape tukar DN..kena bayar tak?
    DN try lah guna khidmat http://cicakdanlelabah.blogspot.com/ ..tapi kena bayar lah.cantik2 design dia. header wida pon dia buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb dh nk kena upgrade mcm2 dh wida so beli domain sendiri.

      thanks utk recommendation wida tu. nanti dn ke blog mereka.. :)

      Delete
  2. wah.... terbaik.. nampak lebih profesional. tahniah sekali lagi..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks boni... insyaallah akan istiqamah menulis di sini... :)

      Delete
  3. Waaah, tahniah. Boleh lah YY Blogwalk kat opis past nie, sebab YY kat opis takleh buka blogspot :) .

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.. :)

      ish, saje je block blogspot... xpe2, DN masih boleh jenguk blog YY.. ^_^

      Delete
  4. Wah...!!! sudah guna dotcom...

    Hope tak stop berblog ek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks bro... xde bro mesti DN tak buat. Insyaallah DN akan setia menulis disini.. :)

      Delete
  5. kat bukit rimau? dekat umah tu.....herm....pic ETIQA tak amik ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg agak susah nk menuju ke sini kak... tak sempat nak ambil gambar dengan etiqa kak... huhu

      Delete
  6. Cayalah... lepas nie boleh tukar guna wordpress la pulak yea....lagi sempoi...yang penting tulis topik yang kita suka dan enjoy tulis setiap hari tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih untuk nasihat yang berguna ini... :)

      insyaallah slowly akan buat beberapa pembaikan..

      Delete
  7. @Anak Kampung kena beli domain utk tukar kepada .com

    ReplyDelete
  8. lagi bagus kalau dapat guna hosting sendiri tanpa bersandar lagi pada blogspot.

    teruskan menulis dan bersahabat. semoga Deq Noor berjaya dalam semua bidang

    ReplyDelete
  9. @Ladfe Amir xrasa nk expose sgt dlm dunia blog ni. cukup lh apa yg DN ada sekarang buat masa ini.. :)

    ReplyDelete
  10. kalau nak tukar header..saya cadangkan Kozumi Ro aka Budak Nakal.

    alah..member main bowling sama2 coffee talk haritu

    ReplyDelete
  11. Tahniah, coz masih lagi terus berblog :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^