Setiap orang pasti melakukan kesilapan. Kadang kesilapan yang dilakukan tanpa diri ini sedari. Kita rasa perpisahan yang berlaku bukan kesilapan diri sendiri, tetapi jika diamati pasti ada sedikit sebanyak sikap kita yang menyumbang kepada perpisahan ini.
Andai dapat diulangi perjalanan hidup ini, pasti memberi sejuta pengertian pada diri ini. Tetapi apakan daya, walaupun dirimu ku rindui... Kehilangan yang dirasai ini... Tetap hanya dapat disimpan di hati.
Lagu yang mengamit nostalgia. Salam kenal dari saya.
ReplyDelete@Lina md. munir salam perkenalan. thanks sudi singgah di sini. :)
ReplyDeletesetuju tu.. kadang2 kita tak sedar kesilapan dan kesalahan datangnya daripada diri kita sendiri...
ReplyDeleteaik cam frust je..
ReplyDelete@boni kacak itu lh kan. hmm....
ReplyDelete@mamawaiz sikit lah. hihihi...
ReplyDeleteKita hanya terasa kehilangan nya bila dia tiada disisi..hrgailah dia selagi dia masih setia menanti disisi..:)
ReplyDeleteKita manusia kena belajar melalui kesilapan.
ReplyDelete@Cheq Kaq betul tu.. :)
ReplyDelete@Kak Mahh belajar dari kesilapan & jangan ulangi lagi
ReplyDeleteSetuju dengan DN.. Sabar yer DN..
ReplyDelete@Cik Nurul Siezuka tengah bersabar lah ni....
ReplyDeleteIts okey DN.... ABANG MAN kan ada untuk luahkan perasaan tu... ngeh3x
ReplyDelete@hazman aka species1980 yeke ada? hahaha.. :p
ReplyDeleteoh..saya memang sukakan lagu ni. ingat kat wife bila dgr lagu ni.
ReplyDeletesatu lagi..kalau dengar lagu ni mesti muka saya jadi masam macam nak menangis..feeling habis
ReplyDelete