The Manhattan Fish Market Subang Parade


Setelah penat bekerja, memanjakan diri dengan menikmati hidangan yang membuka selera makan akan menjadi pilihan kami. Kali ini bertempat di The Manhattan Fish Market Subang Parade, kami menikmati makan tengah hari bersama-sama sebelum menyambung terapi shopping selepas makan.


Pilihan kami adalah seperti berikut :-

Oreo Kaboom : RM10.90
Sunset Ocean : RM10.90
Cream Sal-Lite Penne : RM17.50
Fish & Chip Dory-Lite : RM11.50

Nama pun Fish Market kan maka apa-apa yang kami makan pastinya berasaskan ikan. Pemilihan makanan dan minuman di atas memang sedap tetapi ikut selera tekak DN, DN lagi suka raw salmon. Salmon ini terdapat di dalam Cream Sal-Lite Penne. Bila salmon sudah dimasak, hilang sudah rasa kesegaran fresh ikan salmon itu. Ikut selera tekak DN lah kan. Hihi...

Lain kali nak cuba makanan lain pula disini. Any suggestion? Jangan segan silu untuk berkongsi dengan DN ye...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

8 Blue Komen:

  1. OREO KABOOMM!! MENARIK NAMA hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... rasa pun mmg kabooommmm lh gak. hee...

      Delete
  2. orea kabomm.pergh pasti perut meletup bila makan tu..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. xde lah sampai meletup boni. DN pun takut nak makan camtu..

      Delete
  3. Kalau sensorang makan fish n chip jee... tapi kalau dating makan ngan DN abang akan order set PLATTER...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok gak set platter tu. macam banyak je untuk makan 2 orang. hmmm...

      Delete
  4. sedap sedap...
    tp wida x lalu mkn ikan x masak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salmon kalau xmasak je yg sedap. lain2 DN pun xpernah rasa. Hihi...

      Delete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^