Tragedi 12.12.12

Punya lah happy nak masuk ofis pagi itu sebab dah lama sangat tak masuk ofis. Sekali start kereta, tak boleh. Alamak! Kenapa ni? Malam sebelumnya elok je ulangalik KL, tak ada tunjuk tanda-tanda nak meragam. Tiba-tiba pagi ni buat hal lah pula. Dah lah ada meeting pukul 11 pagi dan plan pergi sekali dengan bos dari ofis.

AMARAN : SEQUENCE BACA DARI BAWAH KE ATAS (Siap ada amaran tu. Haha! :p)


Misi gagal so ikut lah bos pergi meeting. Sudahnya lewat beberapa minit sampai tempat meeting. Nak buat macam mana kan. Bukan dalam perancangan DN. Petang baru selesaikan kereta rosak tu. Macam biasa call Dr. kereta DN, siapa lagi kalau bukan abang DN. Tak sampai 15 minit Dr merawat pesakitnya, selesai sudah. Tukar bateri kereta je pun masalahnya. Huahuahua.... Nampak sangat perempuan ini tahu lenjan bawa kereta je.. :p

Tragedi 12.12.12 ini DN abadikan dekat bateri kereta DN. Tulis date kat bateri kereta sebagai peringatan sebab ada warranty 12 month. Hee...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

19 Blue Komen:

  1. Huhu benda nak jadi kan. 121212 plak cantik je date tu haha

    ReplyDelete
  2. @cha itu lh... tgk bateri kereta ingat 121212. hee...

    ReplyDelete
  3. alah wida pon tau bawak je..minyak pon x reti nak isi, hihi

    ReplyDelete
  4. Hamboi sis , pergi event kereta sihat walafiat je. Tang pergi meeting tu dan dan die mengada nak rosak kannn~ Pandai kereta sis. Hikhikhik.

    ReplyDelete
  5. tahun depan kena igt yer warranty setahun..12.12.13..hehe

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum deq noor....betul tu dah nak jadi kan...:)

    ReplyDelete
  7. hahaha...apa pun tak boleh...dh nk jd kan

    ReplyDelete
  8. @mamawaiz kita ni perempuan selalu macam ni kan. hihi...

    ReplyDelete
  9. @Nuriesya Nadia tahu takpe. saje je nak suruh bos dtg amik kan. hihi...

    ReplyDelete
  10. @Selendang cinta dh tulis kt bateri kereta. lupa, boleh tengok nanti. hee...

    ReplyDelete
  11. @Mimie itu lh. saje je kan.. mujur harini dh xde buat hal dh..

    ReplyDelete
  12. Meeting masuk dalam KPI tahunan tak ? Hik3...

    P.s : Mohon bantuan utk klik G+ entri ini iPhone 5 Gadget Impian

    ReplyDelete
  13. hahhaaa.....no cantik simpan dalam bonet kete..orang tak nampak :p

    ReplyDelete
  14. @Eyriqazz masuk kpi tu. hihi... okies! DN akan click.. ^_^

    ReplyDelete
  15. @Dkna Abza tahu xpe.. xde siapa yg nampak kalau xbuka. huhu..

    ReplyDelete
  16. hari tu kereta viva saya pun mcmtu gak. mula2 boleh start lagi, bawak jalan2 terus mati.

    last sekali tukar bateri terus. nasib baik hari tu saya cuti. kalau kena time wife bawak pegi kerja, lagi haru

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^