Harian Metro - Harungi hari tanpa bimbang masalah rambut

Hoho..... Terkejut bila pagi-pagi rakan sekerja DN yang berada di JB whatsapp DN..

"Adakah pelanduk dua serupa?"

Dalam hati DN, apa merepek pagi-pagi ini. Dah la sangkut dalam jam. DN pun reply..

"Apakah?"

Beliau reply whatsapp DN..

"Gambar Cik Noor dalam paper metro"

Errrkkk? Kenapa keluar paper? Rasanya tiada apa-apa sebab DN nak keluar paper. Hmmm... DN pula masih bersabar menempuh jam di jalan Subang Airport untuk ke TNB Petaling Jaya masa ini. Sabar je lah dulu sebelum dapat melihat sendiri gambar DN di Harian Metro. 

Selesai urusan di TNB, DN singgah di kedai mamak berhampiran sebelum ke Bangunan IEM untuk bertanyakan jika ada menjual surat khabar. DN bernasib baik Harian Metro masih ada di kedai tersebut walaupun jam sudah menunjukkan pukul 11pagi. Sampai di Bangunan IEM, DN belek sehelai-sehelai surat khabar itu. 

Haaa... Jumpa pun. "Harungi hari tanpa bimbang masalah rambut" Oooo.... Ok. Siapa-siapa yang ingat lagi entry DN mengenai Shopping, Hair Treatment & High Tea at Sunsilk Good Times bulan lepas, baru keluar paper ye. Dalam banyak-banyak gambar yang mereka ambil, gambar kami seronok angkat tangan ini juga yang diambil untuk dimuatkan di dalam Harian Metro.


Heee.... Happy sakan kan kami. Mana tak happy. Sunsilk meraikan kami kan. DN pun beritahu housemate DN. Terkejut dia. Hihihi... Sanggup datang ofis DN untuk tengok paper yang DN maksudkan.

Apapun, memang DN happy menikmati Good Times by Sunsilk ini. Harap DN dapat peluang sebegini lagi di masa akan datang.. :)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

8 Blue Komen:

  1. wahh nampak jelas..meriah lak event ni..hehe

    ReplyDelete
  2. ezad baca metro awal pagi masa tu tp tak perasan pulak gambar DN ada masuk metro...hee..DN update status kat FB baru la ezad tgk balik...mmg da buka da page tu...cuma terus skip ke page lain...heee~

    ReplyDelete
  3. @hazwan hairy kan... malu DN bila tengok gambar sendiri camni....

    ReplyDelete
  4. @Ezad Skytech lelaki mana nk kisah pasal penjagaan rambut ni. kan ezad kan... hahaha... :p

    ReplyDelete
  5. ada baca hari tu. masa tu kutuk dalam hati, teruknya diaorang terlompat lompat.

    ehh takdelah.

    tipu je.

    masuk paper erk. nak mintak sain autograf la mcmni. glamer

    ReplyDelete
  6. @Ladfe Amir mane ade lompat.. angkat tangan je. hehe... :p

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^