Sambutan Ulangtahun ke-2 Bicara Mak Dara

Rasanya masih belum terlewat untuk DN mengucapkan selamat ulangtahun kedua Bicara Mak Dara dan Selamat Hari Lahir ke-36 buat penulis Bicara Mak Dara, Kak Adza Irdawati. Terima kasih kerana sudi menjemput DN memeriahkan majlis sambutan ulangtahun ini. Akak sekeluarga memang sangat-sangat baik hati dan DN rasa sangat bertuah dapat mengenali akak sekeluarga.


Majlis ini telah berlangsung di Rampai Palace, Pusat Bandar Seri Rampai pada 20hb Januari 2013 yang lalu. Memang sangat meriah dengan pelbagai acara seperti pengagihan cenderahati, cabutan bertuah, acara memotong kek Bicara Mak Dara dan sesi fotografi bersama semua jemputan. Semua yang hadir juga memberikan kerjasama yang baik dan kami semua seronok semasa berada di sini.


Sepatutnya kami yang hadir bagi hadiah kepada birthday girl tapi kami yang dapat hadiah pula. Terharu sangat kak. Terima kasih kerana kami antara yang terawal menerima cenderahati berupa set kosmetik jenama D'Adza ini. DN dah try lipstik D'Adza tu. Best kak lagi-lagi yang ikut warna bibir. Terkejut DN tetiba bibir bertukar warna merah. Hehe... Best! :-)


Sebahagian daripada mereka yang hadir. Nurul, Yana Yassin dan Farah Waheeda.


Dan ramai lagi yang hadir. Meriah kan! Harap Bicara Mak Dara akan meneruskan aktiviti sebegini lagi di masa akan datang. Ramai yang akan terus support akak sebab kami semua sayangkan Bicara Mak Dara.... :-)

Di sini DN sertakan senarai mereka yang hadir. Sudi-sudilah menjengah mereka ye... ^_^

2) ADZA DANIAL HAIQAL (http://adzahaiqal.blogspot.com/
3) YANA YASSIN (http://www.yanayassin.com/
 4) AKU FIZA FIZ (akufiza.blogspot.com
5) DEQ NOOR SHAFAWATI (http://www.deqnoor.com/
6) ANIZAH RANI aka KAK GIRL(http://blogdearlady.blogspot.com/
7) AIMI HAZERIN (http://amyamyshop.blogspot.com/
8) CIK LILY PUTIH (http://www.ciklilyputih.com/
9) Rabiatul Adawiyah ( http://rabiatuladawiyah.com/)
10) NURUL (www.siezuka.com
11) MELASTIK BINTANG (http://www.melastikbintang.com/
12) DKNA ABZA (http://www.dkna.my/
13) Hafiz Rahim (http://hafizrahim.com/
14) Noor Ismaliza Ismail (production manager syarikat drama) 
15) Ery Zukhairi (pelakon) 
16) FARAH WAHEEDA WAHID (http://furrasbubblynotes.blogspot.com/
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

17 Blue Komen:

  1. beznyer dpt jmpe blogger kan terkenl pplak 2.terasa mcm semut kecil je

    ReplyDelete
  2. harap2 dapat jumpa lagi ek? ^_^ puchong, shah alam, puncak alam, pj...x jauh sangat tu... he he he...

    ReplyDelete
  3. ohhhhhhhhhhh terima kasih atas entry yg sangattttttttt sweet ini.. terharu akk dibuatnya.. terima kasih kepada Deq noor yg tak putus putus support akk dan blog picisan akak tu.. you are AWESOME!!!!thank youuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  4. Deqmppr nampak comey je as usual yea.... - tema putih yea aritu...

    ReplyDelete
  5. @Budak Kampung mmg best! jgn lh terasa camtu ye.. boleh je nk join sama lain kali.. :)

    ReplyDelete
  6. @adza irdawati hee... seronok dapat kenal akak tau. thanks sudi menjemput DN.. Harap dapat jumpa akak lagi... :)

    ReplyDelete
  7. @Muhammad Saiazuan Norhalik tahu pun... termasuk penulis ni kan. hehe... :p

    ReplyDelete
  8. @hazman aka species1980 malu i... :p mmg tema putih & jeans haritu.. :)

    ReplyDelete
  9. @Dkna Abza bedak belum lg.. lipstik je dah rasmi.. :)

    ReplyDelete
  10. bestlah dapat kumpul sesama blogger. ha..pandai uruskan masa kan. dapat jemputan, tgk kalendar..tu yg boleh pergi tu.

    lainlah macam saya yg tak dpt jemputan.

    ReplyDelete
  11. @Ladfe Amir xpe.. ada jemputan mana2 pergi lh.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok kalau dapat apa2 jemputan roger saya ye. saya check kalendar kerja dulu, kalau boleh pegi, kita jumpa ye. in shaa Allah

      Delete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^