Sudah dapatkan AROMA edisi Januari 2013?

Hi semua! Sihat? DN sihat cuma letih di badan masih belum hilang lagi. DN nak tanya, kalian dah dapatkan majalah AROMA edisi Januari 2013 belum? Belum? Ish... Rugi lah. Majalah AROMA ini baru 2 tahun di pasaran dan banyak berkongsi resepi-resepi yang menarik untuk dicuba tau. Harga majalah AROMA ini hanya RM5.90. Apa yang menarik untuk Edisi bulan Januari ini?


Soo Winci, seorang penyanyi, pelakon, pengacara, penyampai radio, model, usahawan dan peserta MasterChef Selebriti Malaysia berkongsi resepi kreatif untuk menu diet. Menurut beliau, resepi yang dicuba masih mengikut diet seimbang dan sedap tetapi tidak membahayakan kesihatan. Kepada mereka yang ingin berdiet tetapi masih mahu merasai nikmat makan, boleh cuba resepi yang dikongsikan oleh Soo Winci di dalam majalah AROMA edisi Januari 2013 ini. DN dah cuba resepi "Sup Manis Pembuka Selera" Soo Winci tau. Sedap..... 


Menarik lagi apabila gambar DN dan rakan-rakan blogger yang lain keluar di Majalah AROMA edisi Januari 2013 ini. Heee... Malunya bila tengok gambar sendiri. Gambar ini diambil semasa kami menghadiri Majlis Ulangtahun Aroma Ke-2 pada 11 Disember 2012 lalu yang bertempat di Rumah Tamu Datin Halijah. Pelbagai gambar dan aktiviti semasa majlis itu berlangsung telah dikongsikan di dalam majalah AROMA edisi Januari 2013 ini. Terima kasih kepada AROMA kerana menghargai kehadiran blogger seperti kami dengan memuatkan gambar kami di dalam majalah ini.

Banyak lagi resepi-resepi yang dikongsikan di dalam majalah AROMA ini tau. Contohnya seperti resepi yang dikongsikan oleh bekas pelajar AF4 Haziq dan pengasas kumpulan masakan "Resepi Turun Temurun, Resepi Istimewa Keluarga Kita (likelikelikelikelike)' Bonda Wan Mazlah Azizan. Banyak lagi resepi yang dikongsikan dan pasti sesiapa yang mendapatkan majalah ini sangat teruja untuk mencuba resepi yang dikongsikan di dalamnya. 

Selain itu, terdapat juga hotel review di dalam majalah AROMA ini. Sama lah kita. DN pun suka buat hotel review juga. Hihi... So lepas ini DN nak mencuba resepi "Roti Pedas Anjungmas" Bonda Wan Mazlah Azizan. Mesti sedap kan. Tak sabar nak cuba. Heee.... 
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

16 Blue Komen:

  1. patutla promote.. ada gambar tuan punya blog rupanya..hehehe.. femes gitu!

    ReplyDelete
  2. wah DN amik gmbr sebelah chef ismail lagi..kelasss

    ReplyDelete
  3. @mamawaiz cute je chef ismail ni bila menyanyi kt atas pentas haritu...

    ReplyDelete
  4. Bila la nak dpt peluang jemputan event ..heheh..tringin gak..heheh

    ReplyDelete
  5. @Fauzi Blues insyaallah, ada rezeki boleh join event mana2.. :)

    ReplyDelete
  6. pewwwitt....nanti nak pegi dating la ngan awek kebaya hitam tu laa.... cun siot...

    ReplyDelete
  7. Popular DN masuk majalah...

    Eh bila nak masuk MaterChef pula nie

    ReplyDelete
  8. @Bro Framestone xde lh popular mana pun...

    masterChef? xmo lh bro... makan pandai, masak xpandai. haha.. :p

    ReplyDelete
  9. heee... ada muka kita lah kak :) *maluuuu* :D

    ReplyDelete
  10. glamourlah mcm ni. masuk majalah lagi. masuk metro lagi.
    patutlah seblm ni hati saya cakap DN ni model masa firsttime dtg blog DN dulu2.

    tapi DN tak gemuk la. sapa yg cakap DN gemuk tu?

    ReplyDelete
  11. @Ladfe Amir bro ckp dn gemuk. haha... kebetulan je ni. bukan model pun...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^