5 Pengomen Tegar Januari 2013

Alhamdulillah... Berakhir sudah bulan Januari. Permulaan bulan tahun 2013 DN dengan rutin kerja yang sibuk meeting di sana sini dan kerja lebih masa termasuk di hujung minggu. Walaupun sibuk, tetap DN menyelitkan masa yang tidak seberapa nak ada dengan bercuti merehatkan diri. Cerita percutian DN yang singkat masih tak sempat untuk DN ceritakan di sini. Juga kehadiran DN ke #SBB2013 buat pertama kali masih belum sempat untuk disemadikan di sini. DN akan bercerita jika ada kelapangan ya...

Di kesempatan ini, DN ingin mengucapkan terima kasih kepada pengomen tegar yang sudi menjengah dan meninggalkan jejak di sini. Siapa-siapa yang selalu singgah di sini pasti mengetahui yang DN akan menghargai mereka-mereka ini. Cuma untuk tahun ini DN akan mengumpul 5 orang pengomen tegar dari setiap bulan dan pada bulan keenam DN akan menghargai mereka. Rasa lebih adil buat sebegini daripada DN hanya memilih bulan tertentu untuk memberi penghargaan kepada mereka. Betul tak kawan-kawan? Hehe...

Oleh itu, di sini DN senaraikan 5 orang pengomen tegar bagi bulan Januari. 






Terima kasih sekali lagi sudi menjengah ke teratak DN ini. Walaupun kesibukan bekerja, travelog DN tetap berjalan seperti biasa dan penghargaan untuk kalian tentunya dari negara-negara yang DN kunjungi tahun ini. Siapa-siapa yang ingin mendapat penghargaan dari DN, rajin-rajinlah menjadi pengomen tegar DN ye. Anda pasti akan dihargai seperti mereka ini :-




^_^
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

16 Blue Komen:

  1. Seronok baca blog ini...

    Dan tengok pemilik blog yang gambarnya sekejab kecik dan sekejab besar.

    ReplyDelete
  2. @Bro Framestone amboi! cepatnya bro komen. hehe...

    dan sekarang pemilik blog tgh kecik. hahaha... :p

    ReplyDelete
  3. Macam mana pula pemilik blog ini boleh jadi kecik ek?

    ReplyDelete
  4. saya adalah pengunjung tegar blog nie...cuma kekadang tak dapat komen sebab leka tengok gambar tuan punya blog....

    ReplyDelete
  5. @Bro Framestone senang je... xjumpa bro kecik lh pemilik blog ni... jumpa bro tangkap gambar je tembam mcm bro.. oppss! :p

    ReplyDelete
  6. @hazman aka species1980 amboi! hahaha... eh, cenderahati ada kt DN lg lah... bila nk bg ni... ish...

    ReplyDelete
  7. eh2 ada tercalon jga lah..haha..mekasih DN..

    p/s: artu msa sbb2013 xsmpat jga pndg dri jauh ja..hihi

    ReplyDelete
  8. Ezad kalau ada byk masa mmg akan terjah je semua blog...komen2 entri yg ezad terlepas..hee

    Kat SBB2013 hari tu tak sempat pulak nk tegur DN sbb time lucky draw tu baru perasan DN masa ezad tgh lepak2 kat blkg tu..hehe

    ReplyDelete
  9. @hazwan hairy mestilah ada.. thanks sudi menjadi pengomen tegar DN.. :)

    DN nampak juga tp malu nk tegur sbb kelemahan DN untuk memulakan perbualan dgn org yg DN xbiasa. hee... sori...

    ReplyDelete
  10. hee..ada tersenarai jgk kat sini ye...;D

    ReplyDelete
  11. @Ezad Skytech mestilah ada.. ezad kan rajin komen disini. thanks... :)

    ReplyDelete
  12. @Ezad Skytech ezad sudi jenguk ke sini pun dah cukup bertuah Dn rasa... :)

    Nampak ezad tapi DN segan nak tegur sebab ezad asyik lepak dgn mereka2 yg hebat2. DN kan pemalu. awww! :P

    ReplyDelete
  13. Nurul suka baca blog DN sbb banyak share kisah travel.. Kt pun dpt kenal negara org..Yelah asyik travel je kan.. hehehe :)

    ReplyDelete
  14. @Cik Nurul Siezuka hehe... lepas ni kita g travel sama-sama k.. :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^