Angpau dari Nuffnang


Jumaat yang lepas surat untuk DN sampai di ofis. Bila buka je sampul, yeay!!! cek Nuffnang!!! Alhamdulillah.. Memang angpau dari Nuffnang ni. Sampai betul-betul sebelum nak Raya Cina. Betullah seperti apa yang Akulahpaklan kata tu, bank tutup untuk beberapa hari jadi lepas Raya Cina lah baru masukkan cek ni dalam bank. Tak sempat nak clear jadi tiada lah open table ye Bro Framestone. Hehe....

Hmmm... DN ingat nak kongsikan rezeki yang DN dapat ini dengan pembaca tegar DN. Jadi, rajin-rajinlah membaca dan mengomen di blog DN yang tak seberapa ini ye. Mana tahu rezeki kalian kan. Terima kasih kepada semua yang terus menyokong DN untuk terus menulis di sini. DN sayang korang. Hugs~
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

16 Blue Komen:

  1. hee...sama la kita DN...dpt angpow dari Nuffnang...:D

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...tp tak boleh nak clear cek lagi...bank tutup...tunggu habis cuti CNY baru boleh clearkan...heee~

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah tu ang paw kegigihan menulis tu... tepat, benar dan natural... eh jap mcm sinar plak hehehe

    ReplyDelete
  4. @Ezad Skytech xpe lh ezad... lepas raya cina pun boleh.. :)

    ReplyDelete
  5. @Zulqarnain Abu Hassan hihi... xde lh gigih sgt pun.. tp bila dihargai sebegini membuatkan semangat utk menulis itu ada.. :)

    ReplyDelete
  6. Byk x dpt? So far baru cashout 2 kali. Yg ni nk simpan byk sikit br cashout huhu

    ReplyDelete
  7. @cha xsampai 1k pun cha tp boleh lh nk berkongsi dgn kwn2 lain... :)

    ReplyDelete
  8. takpe....bila dah clear cek tu nanti...boleh belanja main LASER TAG....hehehehe

    ReplyDelete
  9. Arghhhh salah planning la pulak.

    Patut buat blogger hangout lepas check nie clear he..23x

    ReplyDelete
  10. @Bro Framestone hihihi... xpe bro.. lain kali boleh hangout lg.. :D

    ReplyDelete
  11. Waaaaa bestnyer.. Tahniah DN.. boleh belanjer Nurul makan.. hehehe :)

    ReplyDelete
  12. fyna pun tgh tunggu jgk nih.. ^_^

    ReplyDelete
  13. @Cik Nurul Siezuka thanks nurul.. bila2 boleh belanja nurul.. :)

    ReplyDelete
  14. @fyna xlama lg sampai lh tu. sabar ye fyna.. :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^