G.A. From Perlis Saiazuan Blog


Wahhhh! Banyaknya DN dapat. Weeeeee! Terima kasih kepada pemilik Saiazuan Blog kerana memilih DN sebagai salah seorang pemenang G.A from Perlis. Tak sangka semua ini yang DN dapat. Thanks sangat-sangat Zuan. DN sangat-sangat hargainya.

DN ni nama je lahir di Perlis tapi entah bila last DN ke Perlis pun DN dah tak ingat. Kalau Zuan ada lagi di Perlis ada lah juga alasan DN nak ke sana. Tapi orang tu dah habis belajar. DN tak rasa Zuan nak kerja di Perlis. Betul tak? Hee...

Apapun, terima kasih untuk semua ini. Dah ada namecard blog tu. Bagus... Lepas ini mesti Zuan akan lebih aktif berblog kan. Tiada alasan final paper or final projek dah ye. Hehe... DN gak takde lagi. Namecard kerja ada lah. Tak tahu bila nak buat namecard macam Zuan ni. Hmmm... Tak kisah lah. Yang penting DN seronok dapat kenal dengan Zuan. 

Pesanan DN untuk pemilik Saiazuan Blog, sila arrange gathering ye. Heee... :p
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

8 Blue Komen:

  1. hehe glad to hear u like it.. gathering? mayb this month ada satu.. but still dlm perancangn.. ;)

    ReplyDelete
  2. wah bestnya mcm2 dapat tu :)

    ReplyDelete
  3. @cha tu lah cha.. xsangka dapat semua ni.. :)

    ReplyDelete
  4. Byknyer.. comel2 cam DN plak tu.. hehehe :)

    ReplyDelete
  5. @Cik Nurul Siezuka nurul ni.. xde lh comel mana pun. huuu...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^