Makluman Perubahan Email

Maaf... Mood DN menulis kelaut beberapa hari ini disebabkan...


Email DN dah tak boleh masuk. Pelbagai cara DN usahakan tetapi masih belum mendatangkan hasil. Segala-gala tentang kerja, buletin, schedule, invitation dan macam-macam lagi dalam email ini. Biasanya celik je mata DN akan cek email tetapi sejak beberapa hari ini DN tak mampu untuk lakukannya disebabkan perkara di atas. Resah gelisah juga dibuatnya. DN terpaksa membuka email baru dan beritahu semua yang terlibat dengan DN tentang perubahan email baru DN. Selain itu, DN juga dah complain dengan Yahoo. Harap masalah DN ini dapat Yahoo selesaikan.

Oleh itu, segala urusan kerja atau di luar kerja boleh hubungi DN di email seperti tertera di sebelah. Maaf di atas segala kesulitan. DN juga mengalami banyak kesulitan untuk beritahu semua yang terlibat tentang perubahan email ini. Huu... :(

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

20 Blue Komen:

  1. alamak. macam mana boleh jadi macam ni. dah try login guna pc atau smartphone? mana tahu keyboard rosak ke.

    sebab saya pun pernah kena gara-gara keyboard rosak

    ReplyDelete
  2. @Ladfe Amir guna pc dah.. phone pun dh.. tp semua error.. padahal malam sblm perkara ni happen elok je cek email. huu...

    ReplyDelete
  3. selalu juga saya lupa password yahoo ni. tapi selalu login balik guna FB atau reset password. blm pernah gagal lagi setakat ni

    ReplyDelete
  4. @Ladfe Amir xpe lh.. sabar je dulu. harapnya ada feedback dr Yahoo..

    ReplyDelete
  5. Salam.

    Boleh eh kongsi e-mail kat sini. Macam bahaya ja, satgi kejap kena SPAM. Better buat contact form kan selamat :)

    ReplyDelete
  6. Laaa.... patutlah tak dapat nak ym aritu.... nanti kita skype je la yea....hik3x

    ReplyDelete
  7. Guna gmail paling baik. boleh buat 2nd verification..

    ReplyDelete
  8. @Adam Roslan w'salam... org kata gmail ni lebih selamat.. insyaallah semuanya akan ok.. :)

    ReplyDelete
  9. @hazman aka species1980 hee... sori abg man. harap semuanya akan ok semula

    ReplyDelete
  10. @waiman itu lh kan... harap ok lh dh guna gmail ni

    ReplyDelete
  11. so..mcm mana sekarang? yahoo ada beri maklum balas?

    ReplyDelete
  12. Kenapa DN.. jgn lah ckp org hacked..Memang sakit hati sgt dengar camni. sebab nurul pernah kena habis semua dia hacked.. sabor yer..

    ReplyDelete
  13. pelik jgk kalau jadi mcm ni kan...sebelum2 tu ok je..lepas tu tak boleh pulak...aihhh~

    ReplyDelete
  14. @Ezad Skytech itulh... masuk password salah je padahal sebelum tu ok je.. :(

    ReplyDelete
  15. oh. dah oklah ni. salah masuk password? kena banyak makan speggeti kot baru tak lupa.

    apa-apa pun. Syukur pada Allah semuanya selesai dengan baik......:)

    ReplyDelete
  16. @Ladfe Amir bukan.. yahoo cakap masuk password salah sdgkan selama ni mmg guna password tu.

    ReplyDelete
  17. emm.. Deq Noor kena hack la tu. tapi dah ok dah kan.

    Syukur pada Allah. hantu manalah yg rajin nak hack 'budak' baik macam Deq Noor ni kan.

    ReplyDelete
  18. @Ladfe Amir Alhamdulillah... dah ok semula.. :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^