Warkah Gembira

 Well... Hidup mesti diteruskan. Pedulikan dengan orang-orang yang suka melihat kejatuhan dan ingin merendah-rendahkan diri kita. Apa yang penting hidup perlu sentiasa positif dan jauhkan diri daripada orang-orang sebegini. Tak gitu kawan-kawan. Hehe...

Oleh itu, di saat ini DN sangat gembira dan ingin berkongsi kegembiraan dengan mereka yang sentiasa menyokong dan memberi semangat kepada DN iaitu....


Itinerary trip DN ke Korea sudah sampai. Panas lagi tu. Baru sampai beberapa minit yang lepas. Hehe... Yeay! Tak sabar rasanya nak pergi. Nanti pasti DN akan berkongsi pengalaman DN dengan semua. Sabar ye...


Dan satu lagi kegembiraan DN adalah ehem2! Baca je lah atas tu. Tak payah banyak tanya ye. Haha.... Alhamdulillah... Sepatutnya pagi ini DN berkongsi kegembiraan dengan seseorang tetapi beliau meeting pula. Terpaksa tunda kepada hari yang entah tak tahu bila. Takpe lah kan. Yang penting awaklah orang pertama yang DN beritahu berita gembira ini tau. Macam awak selalu beritahu, "Tunggu saya tiada duit, baru awak keluar duit" Hmmm... Tak kira. Kali ini DN nak belanja awak. Nanti kita arrange lain kali ye....

Alhamdulillah... Hidup ini penuh dengan surprise jadi janganlah kita mudah berputus asa dan mengalah. Sayang semua! ^_^
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

20 Blue Komen:

  1. wah bestnya...nanti kongsi experience tau DN.... he he he...samalah baru dapat surat salary increment...Alhamdulillah... congrats tau dear...

    ReplyDelete
  2. Wahhh...nak g Korea ye DN..best2..ezad pun mmg ada plan nak g Korea tapi tak tahu jadi ke tak samaada tahun ni ataupun tahun depan..hee..

    Naik gaji..siapa tak happy kan..alhamdulillah...:D

    ReplyDelete
  3. Wahh ! Seronoknyaaaa Korea. Happy holiday DN. Jangan lupa review tau nnt. Jangan lupa kirim salam kat mamat mamat hensem jugak. :P
    Increment ?? Wah ! Belanja belanjaaaa. :DD

    ReplyDelete
  4. Syoknye!! Asik berangan je nk ke korea.. Ble nk gi ni!!!

    ReplyDelete
  5. perghh bestnya..jgn lupa ole2...haha

    ReplyDelete
  6. Wah DN lagi best.. g korea tu.. :)

    Tahniah DN, bestnyer increment tu.. t boleh belanje Nurul.. Wink2.. hehehe :)

    ReplyDelete
  7. @Ezad Skytech insyaallah ezad... :) alhamdulillah...

    ReplyDelete
  8. @Nuriesya Nadia thanks... kirim salam? reti ke diorg jawab salam? haha... jom jumpa! boleh belanja.. ^_^

    ReplyDelete
  9. Kalau DN nak belanja saya makan pun takde masalah.... thanks in advance yea...ahhaahhaa

    ReplyDelete
  10. @Cik Nurul Siezuka hee... bila entah nk cuti2 dgn nurul plak..

    anytime boleh belanja nurul.. :)

    ReplyDelete
  11. huiyooooo... ni betul2 gembira!!! melompat sampai siling.. tahniah!!

    ReplyDelete
  12. @KiD yeay! lompat tinggi2.. ish, kacau je siling ni... :p thanks kid ^_^

    ReplyDelete
  13. nak ikot..nak ikot.nak jumpa lee min ho..big bang..waaaaa...bestnya

    ReplyDelete
  14. @mamawaiz wida mmg suka tgk cerita korea.. kena g korea tu. hee..DN xtahu g sana nak jumpa siapa... huu..

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^