Baucer 15% untuk Pembaca deqnoor.com dari tudung2u.com.my

 Assalamualaikum....

DN ada sesuatu yang menarik untuk dikongsikan dengan semua.  tudung2u.com.my menawarkan voucher 15% kepada pembaca deqnoor.com tau. DN ulang sekali lagi...

voucher 15%!!!

  tudung2u.com.my merupakan salah satu tudung online terbesar di Malaysia dengan menawarkan pelbagai koleksi terkini. Harga juga berpatutan (harga ejen) dengan jaminan kualiti produk dan pemulangan serta pertukaran untuk kepuasan anda.

Bagaimana untuk anda mendapatkan dan menggunakan voucher ini? Mudah sahaja....



1. Masuk ke website http://www.tudung2u.com.my/

2. 'Add to Cart' tudung pilihan anda. 

3. Tekan 'Check Out'. 

4. Masukkan code dibawah di ruang voucher.
DQN2013 (sah sehingga 31 Mac 2013)
5. Teruskan dengan isi / simpan / hantar butiran serta pembayaran anda.

6. Parcel anda akan tiba 2-5 hari. (bergantung kepada kawasan)



Mudah bukan? Penghantaran PERCUMA untuk pembelian RM50 dan ke atas. Voucher ini sah sehingga 31 Mac 2013 sahaja. 

Sekali lagi diingatkan masukkan kod voucher DQN2013 untuk menikmati diskaun sebanyak 15% .

Harga promosi sudah ditawarkan, kini diskaun 15% lagi untuk pembaca di sini. Menarik bukan? Jangan lepaskan peluang ini! Jom DN tunjukkan beberapa koleksi tudung dari tudung2u.com.my.

Tudung Bawal V-Shape (Harga sebelum menggunakan voucher 15%)

Selendang Half Moon Satin & Tribal (Harga sebelum menggunakan voucher 15%)

Selendang Half Moon Chiffon (Harga sebelum menggunakan voucher 15%)

Selendang Half Moon Labuci (Harga sebelum menggunakan voucher 15%)

Tudung Bawal Corak & Ropol (Harga sebelum menggunakan voucher 15%)


Tudung Bawal 5 Tone (Harga sebelum menggunakan voucher 15%)
Anak Tudung Panjang (Harga sebelum menggunakan voucher 15%)

Anak Tudung Turban (Harga sebelum menggunakan voucher 15%)

Menarik bukan! Ayuh kita shopping tudung di tudung2u.com.my.

'Like' mereka di page FB : tudung2u.com.my sebagai tanda sokongan anda.
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

12 Blue Komen:

  1. 15% banyak tu, kalau 100 ada baki 15 boleh buat ngeteh

    ReplyDelete
  2. try tadi hantar komen. entah DN dapat atau tak.

    memang banyak 15% tu. lagi2 bagi mereka yg suka kumpul tudung.

    nanti saya tanya wife saya ye..kot2 dia berminat.

    P/s: taknak ajak saya mengeteh sekali ke?

    ReplyDelete
  3. @Ladfe Amir kalau wife berminat, gunakan code tu utk membeli di tudung2u. dapat diskaun 15% lagi... :)

    ReplyDelete
  4. @Muhammad Saiazuan Norhalik xde yg nk bg diskaun buku dgn pembaca kt sini zuan... :(

    ReplyDelete
  5. semua pembaca blog DN yang suka beli tudung ni tak patut lepaskan peluang ni...15% diskaun tu...hee~

    ReplyDelete
  6. @Ezad Skytech tahu xpe... bukan senang nk dpt diskaun lg..

    ReplyDelete
  7. @AlyzaFisol betul tu... jom kita shopping2! ^_^

    ReplyDelete
  8. Sampai 30 march je ker DN... sempat lagi ni tgg hjg bln...blh hadiahkan kat wife...

    ReplyDelete
  9. @saifuladli sampai 31mac ni.. :)

    betul tu. mesti your wife suka.. :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^