Bergelak Ketawa di Rakaman Karoot Komedia X


Hujung minggu yang lepas DN dan rakan blogger yang lain telah hadir ke rakaman Karoot Komedia X musim ke-2. Pertama kali DN ke sesi rakaman di bawah program Astro ini. Sebelum ini DN pernah hadir siaran langsung Astro. Rakaman Karoot Komedia X musim kedua ini akan disiarkan selama setahun.


Antara bloggers yang hadir untuk bergelak ketawa bersama DN adalah Shakiddo, Cik Nurul, Nanie Rashid, Yana Yassin, Lyssa Faizureen, Nadot dan Dkna. Ramai lagi yang hadir. Boleh tengok gambar kesemua blogger di blog Yana Yassin ye.


Sesi rakaman ini mengambil masa yang panjang. Sampai malam tu. Dalam pada break untuk ke segmen seterusnya, saudara Fatah akan membuatkan kami terus bergelak ketawa dengan aksi beliau yang menghiburkan. Siap panggil abang Ben kita untuk ditemuramah. Tetapi akhirnya beliau sendiri yang terkena. Terbaik lah abang Ben!


Apapun, terima kasih kerana sudi menjemput DN ke rakaman ini. Memang kami bergelak ketawa sehingga lenguh pipi ini tau. Nak tahu apa yang menyebabkan kami ketawa tidak henti-henti semasa sesi rakaman ini, tunggu lah apabila Karoot Komedia X musim kedua ini disiarkan. Kalau ada muka DN keluar di tv dengan gelak beria-ia tu, senyap-senyap sudah ye. Hihihi...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

24 Blue Komen:

  1. kid perasan cameraman lengchai tu asyik shoot kat tempat kita je.. hahahaha

    ReplyDelete
  2. memang best kan.. Lawak dia memang best!

    ReplyDelete
  3. bestlah dapat masuk TV nanti kan.

    haha..pegi tak ajak ..:)

    gurau je. saya pun hari tu baru blk kerja mlm. time tido masa tu

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum deqnoor...seronoknya dpt pi tengok live tu...;)

    ReplyDelete
  5. Bestnya..sayang betul saya kena ke jb..

    ReplyDelete
  6. mesti best kan dpt tengok rakaman live...ezad pun mmg layan karoot komedia X ni dari musim pertama...mmg layan...:D

    ReplyDelete
  7. 21 mac ni da mulakan tayangan karoot komedia X..tak sabar ni..hee~

    ReplyDelete
  8. tak bayangkan kalau abg ben sebelah aku, pehh mesti aku ni rendah dari dia.. hahhaa

    ReplyDelete
  9. @Noor Atikah Ramli mmg best.. smpai lenguh pipi ni gelak..

    ReplyDelete
  10. @Cik Nurul Siezuka tahu xpe.. tp xlarat nk tunggu smpai malam kan. huu...

    ReplyDelete
  11. @Mas Zull w'salam... nanti tengok lh kt tv.. :)

    ReplyDelete
  12. @boni kacak xpe.. penat duduk xboleh bersandar. hee..

    ReplyDelete
  13. @Ezad Skytech kan... sama2 lh kita tunggu hasilnya di kaca tv nanti.. :)

    ReplyDelete
  14. @Irwan Alessa hahaha... cuba lh berdiri sebelah dia dulu... ;)

    ReplyDelete
  15. tu la..tak sabar nak tgk Karoot Komedia X musim kedua ni..mesti lagi best..:D

    ReplyDelete
  16. Cik DN

    tgk gambar yg ramai2 tu tadi? tinggi gak ye kalau nak dibandingkan dengan rakan wanita yg lain.

    yelah kasut tumit lima inci

    ReplyDelete
  17. @Ezad Skytech nampak muka dn gelak2 nanti diam2 sudah.. hihihi.. :p

    ReplyDelete
  18. rugi betul tak dapat peluang gelak ketawa ngan DN.... huhuhu

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^