Happy Hour at Neway Subang Jaya

 Pada suatu hari bertempat di ofis DN. Jam 10.30 pagi DN masuk ke ofis. Belum panas lagi DN duduk di kerusi, tiba-tiba boss intercom DN...

Boss : Noor, book karaoke sekarang. Kita lunch kat sana.
DN : Eh? Jadi ke? Ingat main-main je haritu.
Boss : Jadi lah. Pukul 11 kita pergi semua.
DN : Ok.
(Perbualan sudah diringkaskan)


Jadinya, DN call Neway Subang Jaya untuk book bilik dari jam 11 pagi sehingga 3 petang. Ofis pun tutup seketika sehingga jam 3 petang. Siap letak notis kat depan pintu ofis. Hehe...


Selepas dah confirm semua, kami pun tiba di Neway Subang Jaya. DN yang arrange jadi DN kena datang awal berbanding orang lain. Kami mendapat bilik ini.


 Besar kan bilik yang kami dapat ini. Kami memilih dari pukul 11 pagi sehingga 3 petang kerana pakej Klunch ini termasuk lunch dan air setiap orang dengan harga RM14.00++ seorang. Puaslah karaoke sambil makan kan.


Inilah antara lunch kami semasa happy hour di Neway Subang Jaya ini. Kami karaoke bergilir-gilir. So far semuanya sporting dan menyumbangkan suara.


Inilah gugirl di ofis DN. Time ni kami nyanyi beramai-ramai. Hee...


Boboy pun tidak kurang hebatnya. Nyanyi beramai-ramai supaya ada yang malu-malu kucing nak nyanyi pun boleh nyanyi bersama. Hehe...

Kesimpulannya, sekali sekala beraktiviti sebegini apa salahnya. Kerja memang kerja tetapi dapat stress out sebegini memang best. Takde lah rasa tertekan mengadap kerja sahaja. Tak gitu? Hehe... So boss, bila next Happy Hour? :p
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

22 Blue Komen:

  1. Wahh...best tu DN..time ofis hour bos ajak g karok + lunch kat situ...kalau semua ambik bahagian..mmg sporting la semua..:D

    ReplyDelete
  2. wah...sporting giler bosss ...

    ReplyDelete
  3. @Ezad Skytech 1st time camni ezad. tetiba je boss DN ni. layankan aje. so far semua org sporting.. :)

    ReplyDelete
  4. @Dkna Abza boss DN memang sporting dkna.. :)

    ReplyDelete
  5. sgt suke menyumbangkan lagu...hahaa.. next kite plan lagi yer....dan usul ke en.bos...hahhaaa

    ReplyDelete
  6. whoaaa.... sempoi giler... tapi macam bos abg man suka pegi malam 7malam sampai midnite.... abis sumer lagi kuar....hahahahaha

    ReplyDelete
  7. bestlah dapat rakan2 sekerja mcmni. bos pun mesra.

    saya bekerja di bawah satu dept selama lebih 10 tahun, takde sapa nak buat aktiviti mcmni. paling tak pun shopping atau tgk wayang. tak pernah.

    setakat makan2 dalam lab tu biasalah

    ReplyDelete
  8. @hazman aka species1980 malam mak2 ni xboleh nk ikut... yg sesuai time ofis hour je...

    ReplyDelete
  9. @Ladfe Amir alhamdulillah.... semoga ukhuwah yg terjalin ini terus baik & kekal... :)

    ReplyDelete
  10. best giler dpt bos camni. takdela stress keje je kan huhu. tp mcm sy tak suka karaoke. klau ada pun mesti diam je haha

    ReplyDelete
  11. @cha sesiapa yg diam mesti kena paksa nyanyi jugak nanti. hehe....

    ReplyDelete
  12. wahh siap leh p karok lagi rmai2..haha..terbaikk!!

    ReplyDelete
  13. @hazwan hairy hehe... sebahagian dari kerja kami gak ni.. :p

    ReplyDelete
  14. DN jelesnyer... kan best kalau dapat bos macam boss DN.. hilang tension kan buat aktiviti macam ni x delah asyik menghadap keje jer..

    ReplyDelete
  15. @Cik Nurul Siezuka itu lh... nk kerja pun semangat sbb ada peluang happy hour mcm ni.. :)

    ReplyDelete
  16. kalau ofis ezad pun buat mcm sekali sekali...mesti best...tapi tak tahu la entah bila...heeee~

    ReplyDelete
  17. @Ezad Skytech cuba lh ajak mereka.. mana tahu diorg ok.. :)

    ReplyDelete
  18. wah bestnya dpt bos camni, rakan sekerja pun hap-pening sama..hehe

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^