Laporan Blogger Coffee Talk 2.0 - Bowling with Bloggers

 Assalamualaikum.

Setiausaha yang lembab ini ingin membuat laporan berkaitan Blogger Coffee Talk 2.0. Maaf atas kelewatan yang tidak dapat dielakkan. Kelewatan yang agak lama ini amat-amat dikesali dan jika tidak kisah kelewatan sebegini, boleh lantik DN untuk menjadi setiausaha lagi. Eh? :p Bagi peluang orang lain pula DN. Hehe...


Pada 10 Mac 2013, Ahad bertempat di Ampang Superbowl @ Times Square telah berlangsungnya Blogger Coffee Talk 2.0 pada jam 11.30 pagi. Pertemuan kali ini bertujuan untuk bersukan bowling bersama rakan bloggers di samping merapatkan silaturrahim antara bloggers yang masih malu-malu kucing. Ada yang tidak mengenali antara satu sama lain, masa inilah dapat berkenalan. Ada yang sudah lama tidak berjumpa, masa inilah hendak bertemu kembali. Semua di atas kena dengan batang hidung DN yang mancung ini. Hahaha... :D


Blogger Coffee Talk 2.0 ini telah dihadiri oleh mereka seperti berikut :-

Hisyamudin Fadzil - shakiddo.com
Deq Noor - deqnoor.com
 Ladfe Amir - ladfeamir.com
Pak Lan - akulahpaklan.com
 Yana Yassin - yanayassin.com
Bro Framestone - broframestone.com
Ierakan - nurseira.com
Alyza Fisol - alyzafisol.com
Jefrizal - jefrizal.com
Hadihaizil - acoostic.com
Datin Tyka - sitiatikah.com


Ramai kan yang hadir. Lain kali boleh buat tournament ni. Segalanya berjalan lancar sepanjang kami bermain bowling. Game pertama... Game kedua... Tiba game ketiga banyak pula masalah timbul. Selepas diselesaikan dengan staff Ampang Superbowl yang bertugas pada hari tersebut, kami dapat menghabiskan game ketiga. Hasil dari ketiga-tiga game yang dipamerkan oleh bloggers hebat di atas, maka terhasillah jumlah mata seperti berikut :-

1. Wanita - 400
2. Hadihaizil - 393
3. Pak Lan - 371
4. Jefrizal - 367
5. Ladfe Amir - 344
6. Bro Framestone - 327
7. Yana Yassin - 327
8. Deq Noor - 322
9. Aleya - 311
10. Ierakan - 305
11. Dayah - 293
12. Shakiddo - 288
13. Hetty - 251
14. Kozumi - 250
15. Alyza - 231
16. Akim - 175 (tiada rekod game 3)
17. Namia - 138

Yeay!! Wanita mengungguli Bowling with Bloggers yang pertama ini. Setelah berbincang bersama-sama penganjur, kami memilih untuk memberikan permainan percuma kepada markah tertinggi lelaki dan perempuan. Siapa lagi kalau bukan untuk Wanita dan Hadihaizil. Tahniah buat mereka berdua. 



Selesai bermain bowling, kami bersurai sekitar jam 3 petang. Ada yang pulang, ada yang berkumpul di Taste of Asia Food Court untuk lunch dan sesi Blogger Coffee Talk 2.0. Ingat kami main bowling sahaja ke. Kami pun ada Coffee Talk juga sehingga jam 7.00 petang tau. Hehe...

Selesai sudah laporan DN untuk Blogger Coffee Talk 2.0 - Bowling with Bloggers ini. Next? Boleh bertanya dengan admin atau cadangkan apa-apa aktiviti bloggers di group Blogger Coffee Talk.

Saya yang menjalankan tugas,
Deq Noor

Jumpa lagi di aktiviti berikutnya! ^_^
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

32 Blue Komen:

  1. Deq Nor. Nama blog sy salah.... hettyhernani.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Huiyooo..!! Tggi2 kelapa bali....heheh...tggi2 point korang ek...mmg ingat nak join tapi x dpt sbb setiap ahad kena hantar anak bujang trainning bola...maybe lain kali

    ReplyDelete
  3. @Fauzi Blues diorg ni mmg hebat2... next time join ye.. ^_^

    ReplyDelete
  4. wah..ade coffee talk lg kul 7 malam..
    retis tol

    ReplyDelete
  5. best bila kuar ramai2x kan....rasanya nak arrange movie day out pulak...kena cari citer best skit - kasi pecah panggung....hehehehehe

    ReplyDelete
  6. saja je kasi change diaorg menang.
    lain kali kita main lagi ye.

    mmg game ke3 tu banyak masalah, start ngan budak kecil baju hijau yg meragam. pastu staff bowling tu lagi.

    pastu kesian kat DN yg kena handle problem tu.

    tapi DN mmg terbaik jadi S.U. lepas ni saya cadangkan D.N pegang jawatan S.U lagi. kalau taknak kena bawak Ayam Goreng Oat sebagai denda.

    terima kasih DN sbb lakukan tugas ngan cemerlang...:)

    ReplyDelete
  7. gud job Deq Noor..!! lain kali kita arrange lagi yea.. ni sebab keletihan, nampak sangat antara game terburuk kid.. bawah 100 pun ada satu game.. hehehe

    p/s: Ladfe, gua tunggu repeat!!

    ReplyDelete
  8. @Katak Comel iyelh.. nk intebiu katak comel kan... mmg retis dia.. :D

    ReplyDelete
  9. @hazman aka species1980 menarik tu abg man.. DN nak join kalau kena dgn masanya.. :)

    ReplyDelete
  10. @Ladfe Amir Hoho... Org lain pun boleh handle dgn baik... :) Sila cadangkan next event dgn admin ye.. ^_^

    ReplyDelete
  11. @KiD jom repeat! xpe.. next time rest secukupnya baru repeat semula k... ;)

    ReplyDelete
  12. @Bro Framestone hehe.. xpe bro. boleh diperbaiki di game akan dtg.. :)

    ReplyDelete
  13. untung la ada gambar masing2...kekeke

    ReplyDelete
  14. nasib den xde, klu tak, msti over 400.. muahahahahaha

    ReplyDelete
  15. bestnya ikutkan nk join p ada event arini..hehe

    ReplyDelete
  16. bestnya. teringin nak join event macam nih. ^_^

    ReplyDelete
  17. @Melastik Bintang harapnya cukup lh semua gambar ada.. :)

    ReplyDelete
  18. @YaNa Yassin jom! nk repeat ni. xpuas hati score haritu kalah dgn YY. ngeh3! :p

    ReplyDelete
  19. Amboiii.. macam2 gaye yer sorang2.. Bukan main lagi..

    ReplyDelete
  20. Baru sempat singgah entri ni, ada peluang lain kali boleh join lagi. :D

    ReplyDelete
  21. sgt2 hebat yg top2 main boling...blogger talk 2.0 pun tak dpt nak join...bila la baru dpt nak join ni...huhu~

    ReplyDelete
  22. @Eizil hi eizil! thanks sudi singgah di sini. jom kita bowling lg.. ;)

    ReplyDelete
  23. jom main bowling lak.

    tak sabar nak cakap 'You Next' pada Wanita Mutalib

    ReplyDelete
  24. Kenapa bro macam x ingat je benda ini?

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^