Menaiki Tangga 226 Tingkat ??

57 + 56 = 113
113 x 2 = 226

Wahhhh!! 226 tingkat tu. Huuu...

Tahu ke apa yang DN kira? DN merasakan kaki DN sudah lenguh hari ini. Mungkin kerana DN telah menaiki tangga sebanyak 226 kali selama 2 hari berturut-turut. Itu tidak kira satu level itu ada berapa anak tangga. Waaa!! DN perlukan massage kaki sekarang... :(


Sebenarnya dua hari DN round untuk check defect. Hari Isnin haritu sebanyak 57 unit rumah dan semalam pula sebanyak 56 unit rumah. Dengan cuaca yang panas terik DN sangat bersemangat untuk kedua-dua hari tersebut. Tetapi masuk 10 buah rumah terakhir semalam, kaki DN dah mula rasa tough. Hahaha... Kaki sahaja yang tough ye... :p

Memang lepas dah siap kerja semalam, terus DN capai heels 5 inci untuk makan malam bersama rakan blogger di The Curve. Kaki tengah tough kan.. Syok pakai heels ni. Hihi... Memang turun tangga pegang tangga lah...

Ok, kena sapu Yoko-yoko sekarang. Ada pula yang tak pergi meeting di Kajang pagi nanti sebab kaki dah tak boleh gerak. Esok DN update pasal kisah DN diawang-awangan, Burger Bakar Kampung dan Bloggers sesat... :D
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

33 Blue Komen:

  1. pagi petang sampai ke malam... hoho.

    sampai rumah tulis entri lagi.

    ada hikmahnya khamis ni tak jadi kan. DN bolehlah berehat di rumah.

    Rehat tau. jangan degil..hoho

    ReplyDelete
  2. Blogger sesat?

    Wah macam banyak cerita je dia sekrang ek :)

    ReplyDelete
  3. Hahha. Tak sabar nak tau cerita di awang- awangan tu. Haaha

    ReplyDelete
  4. kalau sy...da pengsan da DN...226 tingkat tu....hehe~

    ReplyDelete
  5. pehhhhhh,tough gila DN....siang malam banyak aktiviti :D

    ReplyDelete
  6. naik tangga turun tangga... seronok laaa yea tangga itu.,. hehehee

    ReplyDelete
  7. jeles!! tiap2 hari deqnoor lepak ngan geng blogger :)

    ReplyDelete
  8. @Ladfe Amir best bila dpt berkumpul macam ni. penat pun hilang...

    ReplyDelete
  9. @Bro Framestone ada lh blogger tu sesat.. kehkeh.. :p

    ReplyDelete
  10. @onie kaki je yg tough onie.. sbb tu kuat berjalan. hee...

    ReplyDelete
  11. @KiD seronok sgt smpai rasa nk gelongsor je.. :D

    ReplyDelete
  12. @Dkna Abza xde lh tiap2 hari dkna.. dkna arrange kt putrajaya, nanti DN turun.. ;)

    ReplyDelete
  13. DN ada makan jamu, marjun kuat atau supliment apa2 ke? kekal bertenaga aje.

    ReplyDelete
  14. pakai heels lagi la seksa jawabnya..bukannya sikit...byk tingkat...heee~

    ReplyDelete
  15. CP singgah sini dari blog boni kacak , hehehehe ~

    dye dik citer pasal burger bakar :P

    ReplyDelete
  16. salam kenal DN..akak follow sini...suka kaler merah ya?

    ReplyDelete
  17. wahhh
    memang exercise betul nih
    hahaha

    ReplyDelete
  18. @cweet pinky hi CP! thanks sudi singgah disini..

    mmg burger bakar itu sgt sedap! ^_^

    ReplyDelete
  19. @❤Kamsiah❤ salam kenal kak.. thanks sudi follow DN.. DN memang suka warna merah kak. huu...

    ReplyDelete
  20. @Hans yezza! exercise yang buat perut rasa lapar selalu. haha.. :p

    ReplyDelete
  21. Cik DN.

    komen tu agaknya setting utk weekend punya kiraan kot. tu yg jadi sikit balik tu.

    tapi tak kisah pun. saja nak agak2 je.

    ReplyDelete
  22. fuyoo.. byk tu... take a good rest after this.. gi foot reflexology as a reward...

    ReplyDelete
  23. @amirini still xsempat nk pegi massage lg...

    ReplyDelete
  24. aloo sian kat DN.. tapi petang tu best kan kt ber Ayam Penyet.. hehehe :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^