Teaser Nami Island

Grrr... Sejuk ye.. Masa DN sampai Incheon Airport suhu 0deg je.. Memang berlapis2 baju yang DN pakai. Patutnya bulan Mac dah masuk musim bunga tapi masih musim sejuk di sini.

Hari pertama DN sudah dibawa ke Nami Island. Ala.. Tempat romantik penggambaran cerita Winter Sonata. Siapa yang tak pernah tengok memang tak romantik lah korang. DN pernah tengok tapi dah tak ingat jalan cerita nak cerita dengan korang. Tengok sendiri lah ye. Hehe...

Nah layan dulu pokok kering yang masih belum berbunga ini. Salji dah tak banyak disini jadi tempat kering. Cuma sejuk tetap ada. Walaubagaimanapun tempat ini tetap cantik.. :-)

Jumpa lagi. Bye!
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

34 Blue Komen:

  1. Jung sang!!!! kyaaaaa!!! sukanyeeee~~~~ (jerit dalam hati) Nami island adalah one of my targetted destination for honey moon...

    ReplyDelete
  2. aaaa nami island. bestnyaaaaaa. tangkap gambar byk byk eh sane

    ReplyDelete
  3. Waaah, best. Rindu nak ke Nami Island lagi :)...

    ReplyDelete
  4. tak minat dengan cerita korea yang jiwang2 tu. lagu kpop pun tak minat. psy pun tak minat.

    cuma satu je cerita korea saya minat iaitu Tae Guk Gi - Brotherhood of War.

    tapi cantik jugalah pokok2 gondol tu kan.

    DN sihat kat sana?

    ReplyDelete
  5. musim bunga lambat lagi kot. atau DN sampai awal sangat

    ReplyDelete
  6. been there :-) ... kalo g musim winter tak best ... kalo time summer/autumn best .. tmpat cntik.. nk amik gmbar pun best

    ReplyDelete
  7. wah...bestnya.... saya ni kalau nak rasa suasana sejuk, kena pergi cameron highland je..hehe

    ReplyDelete
  8. herm.....bergaya di sana dgn tudung2 baru mehhhhh.....tak terkata lah.... oh sonata oh korea....:)

    ReplyDelete
  9. musim sejuk da nak habis kan kat sana DN...kalau musim bunga, mesti cantik tempat ni kan...hee :D

    ReplyDelete
  10. kalau ada rezeki...mmg nak sgt ke korea ni...:D

    ReplyDelete
  11. bestnyaaa Dn!

    bila ntah ira dpt gi sana heee

    ReplyDelete
  12. bestnye berpeluang ke negeri orang!

    ReplyDelete
  13. Sejuk2 nak jalan pun rasa malas. Rasa nak makan pulak yang banyak. hehe

    ReplyDelete
  14. @ain really? great! pergi musim bunga mesti tempat ini sgt cantik.. :)

    ReplyDelete
  15. @cha gambar mesti kena tangkap.. hee... ;)

    ReplyDelete
  16. @hazwan hairy plan lah pegi sini. best kalau pergi musim bunga. tempat ni mesti cantik.. :)

    ReplyDelete
  17. @Ladfe Amir xminat xpe.. gambar ini ditujukan utk mereka yg minat menikmati ciptaan Allah & tengok cerita korea...

    ReplyDelete
  18. @Fear'Ara betul tu.. patut bulan 3 dh musim bunga tapi still musim sejuk pula.. :(

    ReplyDelete
  19. @Dkna Abza jom kita plan melancong sama2.. ;)

    ReplyDelete
  20. @boni kacak pergi lah bercuti oversea.. sambil tengok negara orang, sambil menikmati salji.. ;)

    ReplyDelete
  21. @Makcik Anak 3 hahaha.. lupa nak bawa tudung baru beli tu.. pakai tudung lama je kak.. :D

    ReplyDelete
  22. @Ezad Skytech iye kot.. tapi masih ada sisa2 salji yg tinggal...

    ReplyDelete
  23. @Juliet_iRa~" plan lh pergi sana nanti.. mmg best & romantik tempat ni.. :)

    ReplyDelete
  24. @Hazmin Hamudin betul tu.. bila sejuk ni perut asyik lapar je. huu...

    ReplyDelete
  25. Cantik!
    Tah bile la nak ke sane lagi. Rindu musim bunga!

    ReplyDelete
  26. @AkUFiZA™ musim bunga mesti lg cantik tempat ni kan... :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^