5 Pengomen Tegar Mac 2013

 Selamat tinggal Mac.. Selamat datang April...

Sekejap sahaja rasanya bulan Mac berlalu. Begitu banyak kerja dan aktiviti yang DN lakukan sepanjang bulan Mac sehingga 31 hari dalam bulan Mac berlalu dengan pantas. Segala apa yang menarik dan dapat DN kongsikan di sini telah DN ceritakan. Terima kasih kepada mereka yang sudi membaca dan komen di blog DN ini.

Berikut adalah 5 orang pengomen tegar blog DN untuk bulan Mac :-



Terima kasih kerana terus menyokong dan meninggalkan jejak di sini. Harap kalian semua akan terus setia meninggalkan jejak sehingga pertengahan tahun ini kerana ada sesuatu yang istimewa menanti 5 pengomen tegar tau. Kepada mereka yang ingin menjadi pengomen tegar seperti mereka, masih sempat lagi. Ada 3 bulan sebelum pertengahan tahun kan... :)

Setakat ini, bulan Januari menyaksikan
 

sebagai calon-calon (siap ada calon tu. hahaha.. :p) pengomen tegar terpilih. Bulan Februari pula menyaksikan


sebagai calon-calonnya. Bulan 4, 5 dan 6 masih belum tahu lagi. Oleh itu, kalian masih berpeluang untuk menjadi calon-calonnya...
   

Bulan Mac juga menyaksikan Nuffnang sangat baik hati untuk memberikan semua di atas. Huu... Thank Nuffnang. DN tengah terfikir, adakah perlu DN berikan cash juga untuk pengomen tegar nanti? Apa pendapat korang? ;-)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

27 Blue Komen:

  1. wah... bestnya... tahniah kepada pengomen2 tegar DN... ^_^

    semoga rezeki DN juga makin bertambah...

    ReplyDelete
  2. Bulan februari tak tersenarai..bulan mac tersenarai..harap bulan april pun masih tersenarai...hehe..

    ReplyDelete
  3. Wahh..sekali 3 CPUV tgh running tu...:)

    ReplyDelete
  4. @Muhammad Saiazuan Norhalik tahniah! moga terpilih menjadi antara 5 pengomen tegar di penghujung bulan 6 nanti.. :)

    ReplyDelete
  5. @Farah Waheda Wahid amin... thanks. nak bagi kt awak juga... :)

    ReplyDelete
  6. Kami xnak cash.. nak dn belanja makan je..

    ReplyDelete
  7. jangan bosan ye ngan komen2 saya.

    ReplyDelete
  8. nak jadi pengomen tegar blog DN la bulan April ni...

    ReplyDelete
  9. Nama Nurul ade disitu.. 2 bulan berturut2.. Hehehehe :)

    ReplyDelete
  10. @Ezad Skytech insyaallah... thanks terus support DN utk terus menulis di sini.. :)

    ReplyDelete
  11. @Bro Framestone camtu ye.. ok, akan dipertimbangkan.. :)

    ReplyDelete
  12. @penaberkala DN sangat2 hargainya.. mana tahu bertuah kan.. ada sesuatu menanti.. ;)

    ReplyDelete
  13. @Cik Nurul Siezuka tahniah nurul! thanks terus support DN.. Semoga Nurul akan menjadi pengomen tegar bertuah itu... :)

    ReplyDelete
  14. eh ada tersenrai dlm bulan jan..klalala...skrg sush nk online bz..hee..

    ReplyDelete
  15. thanks sebab pilih saya sebagai pilihan hati.....opppss....

    ReplyDelete
  16. @hazwan hairy tahniah.. cuba lg utk buan2 seterusnya ye... ;)

    ReplyDelete
  17. @hazman aka species1980 usaha lagi utk terus menjadi pilihan hati. hahaha... :p

    ReplyDelete
  18. setuju dgn idea bro tu DN..hee :D

    ReplyDelete
  19. ok dah tu, baru masuk top 10,haha
    ramai otai-otai kat atas tuh

    ReplyDelete
  20. @Ezad Skytech yeke.. ok, DN akan pertimbangkan nanti ye.. :)

    ReplyDelete
  21. Yeah akhirnya Dn akan belanja makan huhuhu Sunway ek

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^