Beverly Wilshire Medical Centre kini dibuka di Tropicana City Mall, PJ

Bagaimana kita mengukur kecantikan dan ketampanan? Dimanakah kita mengehadkan sama ada kita kelihatan “cukup baik”? Ada kes mahkamah baru-baru ini di China di mana seorang suami menyaman isterinya kerana menjadi “terlalu hodoh”, adakah ia akan menjadi satu bayangan trend akan datang?

Teknologi perubatan telah berkembang maju, terutama dalam bidang estetik dan pembedahan. Ini menunjukkan bahawa piawaian kecantikan dan ketampanan juga semakin meningkat naik. Tidak mustahil kini wajah estetik dapat ditingkatkan dengan melalui prosedur selamat yang ditawarkan di Beverly Wilshire Medical Centre ini.

Beverly Wilshire Medical Centre ialah pusat perubatan kecantikan bersepadu yang menetapkan piawaian dalam pembedahan kosmetik, rawatan estetik (tanpa pembedahan dan rawatan-rawatan laser), kesihatan penuaan, keadaan kesihatan dan sel tunjang di rantau ini. Beverly Wilshire Medical Centre menawarkan pelbagai rawatan yang meluas dalam prosedur-prosedur kosmetik, rawatan-rawatan estetik dan perkhidmatan kesihatan.
 

 Baru-baru ini (maklumat seperti di atas) DN telah dijemput untuk membincangkan beberapa topik dalam satu perbincangan meja bulat khas yang diatur oleh Beverly Wilshire Medical Centre. Selesai sesi perbincangan ini , DN berpeluang mengalami dan mengkaji mana-mana rawatan yang ditawarkan dari Botox, fillers to laser peels dan fractional lasers.

Beverly Wilshire Medical Centre beroperasi sejajar dengan misi dan visi berikut :-
VISI
 Untuk menjadi pusat utama yang cemerlang dalam jagaan kesihatan perubatan khusus dalam pembedahan kosmetik, ubat estetik dan kesihatan penuaan di rantau ini
MISI
Untuk membolehkan setiap wanita dan lelaki mencapai kesempurnaan dalam kecantikan, kesihatan dan keadaan kesihatan; dan
 
Untuk menyediakan layanan terbaik dalam satu suasana mewah yang memastikan keselesaan dan privasi pelanggan kami.




 Selain itu, jemputan ini juga bertujuan untuk memaklumkan kepada semua bahawa Beverly Wilshire Medical Centre  sudah memperkembangkan bisnes mereka di Tropicana City Mall, Petaling Jaya. Di cawangan ini mereka lebih memfokuskan kepada cosmetic surgery, Aesthetic Medicine dan Healthy Aging. 

Berikut adalah maklumat korporat Beverly Wilshire Medical Centre :-
Beverly Wilshire Medical Centre
Level 8 & 9, Dijaya Plaza, No. 237,
Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur.

********************

Beverly Wilshire Medical Centre
Lot L1-03, Level 1,
Tropicana City Mall, Petaling Jaya.

Tel : +603-21182888
Fax : +603-21182822
Website : www.beverlywilshiremedical.com
Facebook : www.facebook.com/BeverlyWilshireMedical

Nota kaki : DN sedang menjalani beberapa treatment di sini. Selepas ini DN akan kongsikan dengan semua apa yang DN lakukan. Thanks Beverly Wilshire Medical Centre kerana menaja treatment DN disini. Stay tuned! ;-)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

21 Blue Komen:

  1. oh..boleh jadi model lah lepas ni kan.

    lagi bertambah cantik lah mcm ni

    ReplyDelete
  2. siapa2 yang berhajat tu bolehlah start survey2 dan pergi tanya2 kan? ^_^

    ReplyDelete
  3. @Ladfe Amir hahaha... engineer tetap di hati.. :)

    ReplyDelete
  4. Maaf tak dapat menjoin kan diri :P . Tapi best lah dapat sponsor rawatan kan.

    ReplyDelete
  5. boleh je. Deq Noor Enginner + Blogger + Model

    ReplyDelete
  6. malas nk mencantikkan muka, nanti tak tidur lena DN.. lalalala :P

    ReplyDelete
  7. @YaNa Yassin xpe.. bukan rezeki YY nampaknya... :)

    ReplyDelete
  8. whoaaa.. dah lama bangat tak buat facial gold mask... patutnya diorang kasi peluang kat blogger laki gak tau... zaman metroseksual dah skang...hehehe

    ReplyDelete
  9. dkna pon tak sabar nak tengok deqnoor after 2 week.. :)

    ReplyDelete
  10. makin cantik la muka deq noor lepas nie..

    dan makin naik saham la dia nie... :)

    ReplyDelete
  11. @Bro Framestone hahaha... alhamdulillah.. rezeki xpayah nk keluar duit buat treatment.. ;)

    ReplyDelete
  12. @Muhammad Saiazuan Norhalik : haha...kenapa dgn ko ni zuan? tak betul ye...HAHA~

    ReplyDelete
  13. tak sabar pulak nak tunggu apa yg DN akan kongsikan ni..hee~

    ReplyDelete
  14. makin cantik jelita la DN nanti
    siap ditaja lagi tuh
    cayalah

    ReplyDelete
  15. @penaberkala alhamdulillah... rezeki nk kawin.. eh? :p

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^