WeChat Party di Neverland - Jom WeChat!

 Kalian sudah ada apps WeChat belum dalam phone kalian? Kalau yang sudah ada itu, tahniah DN ucapkan. Kalau yang belum ada, sila install sekarang ye. Bukannya susah pun. Search WeChat dalam phone apps confirm jumpa ataupun boleh ke http://www.wechat.com/en/download.html.


Lepas dah install, jangan lupa add kedua-dua duta WeChat yang hensem dan comel ini. ID Lisa Surihani dan Shaheizy Sam seperti yang tertera di atas. Kalian boleh terus berbual dengan mereka. Jadi, apa yang best sangat dengan WeChat ini ye. Ha... Cuba tengok bawah tu.


Tengok tu? Macam-macam boleh dibuat dengan WeChat ini kan. Boleh text message, group message, hold-to-talk voice message, video chat, photo/video sharing dan macam-macam lagi. Best kan!


Oleh itu, pada 2hb April 2013 yang lalu DN telah dijemput ke Neverland Kuala Lumpur untuk sama-sama merasai kemeriahan WeChat Party di sini. Memang ramai yang hadir dan party ini sangat meriah.


Di party ini juga kami yang hadir dihiburkan dengan persembahan oleh Vivian Chua, Henley Hii dan Awi Rafael. Selain itu, pelbagai game dan cabutan bertuah diadakan. Malangnya, DN tidak mendapat sebarang hadiah semasa WeChat Party ini. Sobsob...


Tidak kisah lah. Yang penting DN dapat semadikan gambar DN bersama Alyzafisol semasa di sana. Nak gambar beramai-ramai tak muat pula. Lagipun mereka yang lain masih bergembira di dalam sana.

WeChat.. The new way to connect.. Seronok sembang bersama.. Jom WeChat!

WeChat ID : deqnoor
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

18 Blue Komen:

  1. best ke pegi situ? nasib baik saya tak pegi sama. tak minatlah tempat2 mcmtu..

    dah add Cik DN dah..

    ReplyDelete
  2. nanti time malam kita nak video call yea.... stand by tau.....hihihi

    ReplyDelete
  3. Wechat the best ketika memandu.

    ReplyDelete
  4. saya suka wechat!!! hahaahaa... jom wechat!

    ReplyDelete
  5. @YaNa Yassin betul tu... tp kenapa xboleh nak add YY ye... hmm... :(

    ReplyDelete
  6. majuk sebab xde gambar dengan bro..

    bajet x muat la tau kalau bro ada he..23x

    ReplyDelete
  7. @Bro Framestone ala... lain kali ye bro tangkap gambar sama2..

    ReplyDelete
  8. jom WeChat ! hee..

    P.S - sebenarnya masih explore2 lagi WeChat ni...heee~

    ReplyDelete
  9. ok, dah add wechat DN
    Selamat berWeChat

    ReplyDelete
  10. alaa nanti ada event lg ajakla kita plak :(

    ReplyDelete
  11. @cha insyaAllah cha... Kalau boleh ajak rakan blogger DN akan pertimbangkan ye... :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^