5 Pengomen Tegar April 2013

Hi semua!

Maaf, semalam hari yang panjang untuk bersosial bersama rakan blogger menyebabkan DN tiada daya untuk menyenaraikan 5 Pengomen Tegar bagi bulan April 2013. Hari ini DN gigihkan juga untuk memaklumkan disini siapakah gerangannya yang berjaya mengungguli takhta 5 pengomen tegar bulan lepas.


 
Tahniah kepada mereka berlima. Ini menyaksikan bahawa lelaki merupakan pengomen tegar blog DN. Owh, di mana wanita sekalian? Adakah kalian tidak mahukan sesuatu yang menarik dari DN? DN sedang merancang sesuatu untuk 5 pengomen tegar di blog DN jadi DN berharap sangat agar ada juga wanita di seluruh dunia yang cantik dan comel sudi meninggalkan jejak di sini. 
 
Lelaki-lelaki sekalian, korang memang hebat kerana setia di sini walaupun DN tahu cerita DN kebelakangan ini agak tidak menarik. Mungkin sebab hati DN hambar ketika hendak menulis. Semoga semangat DN pulih kembali. 
 
Tahniah semua! Semoga momentum sebegini kekal sehingga akhir bulan 6 ini.. :-)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

24 Blue Komen:

  1. Dah namanya bunga mestilah banyak kumbang yang hinggap...boleh gitew...

    ReplyDelete
  2. Ke mana menghilangkan raja komen malaysia @ shakiddo?

    ReplyDelete
  3. alaaaa, terlepas jugak
    syok sangat main bowling semalam,hahaha

    takpe, try lagi bulan 5 ni

    ReplyDelete
  4. komen jangan tak komen..DN nk kasi hadiah special tu hihihi...

    ReplyDelete
  5. @JunAina betul gak tu. hahaha... tp nak lah tambah bunga2 lain supaya bertambah serinya... :)

    ReplyDelete
  6. @eyriqazz owh, beliau sgt busy sejak jd full time blogger ni... :D

    ReplyDelete
  7. @penaberkala xpe... insyaAllah ada rezeki lain nanti.. cuba lg ye... :)

    ReplyDelete
  8. haiyaaaa eyriqazz... gue ada maaaa.. karang kalo top komen kat sini, ada orang merajuk.. sob sob sob

    ReplyDelete
  9. untung la ramai lelaki yang suka komen di blog deqnoor.

    tapi blog bro juga ramai lelaki juga yang komen (apa cite nie)

    ReplyDelete
  10. huhu takde masa nak singgah sini DN. tu pun time malam atau weekend je baca balik entry yg tertinggal T_T

    ReplyDelete
  11. ngapa hambar2 hatinya? chillexx ;)

    thanks dn :D

    ReplyDelete
  12. Okey DN... nanti kita dating berdua lagi yea....hehehehehe

    ReplyDelete
  13. @Budak Nakal hahaha... tahu pun... teruskan komen k... ;)

    ReplyDelete
  14. @KiD hahaha... merajuk ye... burok org tua merajuk.. :D

    ReplyDelete
  15. @Bro Framestone errr... bro ramai peminat lelaki kot. ehh? :p

    ReplyDelete
  16. @cha xpe cha.. nk camne. komitmen kena utamakan dulu... :)

    ReplyDelete
  17. @Muhammad Saiazuan Norhalik sebab... dh lama xjumpa zuan.. sobsob.. :(

    welcome.. :)

    ReplyDelete
  18. dah tak tau nak komen kat ceruk mana lagi..

    ReplyDelete
  19. blog DN ni akan sentiasa ezad singgah...jgn risau la...:D

    ReplyDelete
  20. @Ezad Skytech thanks ezad... terharu DN baca.. :)

    ReplyDelete
  21. selamat ya buat yang terpilih!!!kapan ya saya bisa seperti mereka,,,,

    ReplyDelete
  22. @luthfi kapan sahaja bila kamu sudi mengomen disini... terima kasih ya... :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^