Country Chic Steak - Promosi Terbaru dari Kenny Rogers Roasters

 Psssttt! Psssttt!
Lapar dah? 
Apa kata ke Kenny Rogers Roasters (KRR) dan mencuba promosi terkini KRR di bawah.


Country Chic Steak dan Breezy Island or Kiwi Kisses or Veryberry Wave. Promosi ini telah bermula pada 6 Mei 2013 yang lalu dan akan berlanjutan sehingga diberitahu kelak. Country Chic Steak ini didatangkan dengan pilihan 3 jenis side dishes pilihan sendiri dan juga home-made muffin.

Jadi, apa pilihan DN?


DN telah memilih Country Chic Steak dengan pilihan side dishes corn & carrot, fruit salad, coleslaw dan vanilla muffin. Set ini berharga RM20.90. Country Chic Steak merupakan daging ayam (tiada tulang) yang diperap dalam rempah ratus khas & herba dan kemudiannya disiram dengan sos cendawan berkrim. Dagingnya sangat lembut, berlemak rasanya dan mengenyangkan.
 

Ini pula pilihan minuman terbaru dari KRR yang berharga RM9.90 setiap satu. Bermula dari sebelah kiri :-
  1. Veryberry Wave - Ice blended strawberry.
  2. Breezy Island - Campuran buah markisa dan mangga.
  3. Kiwi Kisses - Ice blended kiwi.
DN telah memilih Kiwi Kisses. DN suka dengan rasa fresh buah kiwi ini dan rasanya juga tidak masam.
 

Kami semua sudah menikmati Country Chic Steak yang sangat lazat ini. Anda bila lagi? Jom ke KRR berhampiran. Sepanjang promosi Country Chic Steak ini, tangkap gambar anda, kongsikan di FB atau Twitter dengan #CountryChicSteak untuk mendapatkan voucher dari KRR. Selamat mencuba! :-)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

23 Blue Komen:

  1. Memang puas hati kan makan set kali nie.... boleh repeat lagi nie

    ReplyDelete
  2. yummy3...ni yg terus nk cari kenny ni hehe

    ReplyDelete
  3. @boni kacak mmg best.. sedap & mengenyangkan..

    ReplyDelete
  4. memang sedap kan. nampak macam sikit tapi bila makan separuh dah kenyang.

    ReplyDelete
  5. @Ladfe Amir itu lh.. penat gak nk habiskan... kenyang...

    ReplyDelete
  6. wauahhhhhhhhhh......sedapnyaaaaaaaa!!!!

    ReplyDelete
  7. bila nak gi makan dengan nurul lak? hehhee

    ReplyDelete
  8. haisssyyy,, bila la nak jumpa blogger ni,, hehe

    ReplyDelete
  9. memang nak kena cuba ni..Country Chic Steak tu mmg nampak sedap la...:D

    ReplyDelete
  10. @boni kacak : nampak menyelerakan je kan boni...

    ReplyDelete
  11. @luthfi mmg sedap.. dtg ke Malaysia harus dibawa kamu ke tempat makan sedap2.. :)

    ReplyDelete
  12. @KiD Bila? Kid lah busy je memanjang... kami selalu makan sama. hehe..

    ReplyDelete
  13. @muja meh la join aktiviti blogger.. mesti boleh jumpa nanti.. :)

    ReplyDelete
  14. @Ezad Skytech nampak pun dh sedap, dpt mkn lg sedap tau ezad.. :D

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^