Fast & Furious 6 Bersama Bloggers & Aman Nassim

Khamis minggu lepas DN dan rakan blogger yang lain telah dijemput untuk sama-sama menonton Fast & Furious 6 di e@Curve, Damansara. Thanks to Bro Framestone dan Advertlet kerana sudi menjemput DN ke sini. Tengok beramai-ramai begini lain rasanya. Lebih meriah dan seronok.



Kegembiraan kami menonton filem yang best dan harus ditonton ini terpancar di wajah kami semua. Ini hanya sebahagian sahaja bloggers yang bergambar bersama. Ramai yang sudah pulang. Jika semua ada tak muat gak nak letak dalam frame kecil ini.


Lebih menarik lagi apabila pelakon yang sedang meningkat naik dalam drama "Sebenarnya Saya Isteri Dia", Aman Nassim turut memeriahkan malam kami. Memang beliau tidak mengenali DN, tetapi DN mengikuti perkembangan beliau dalam dunia hiburan ini. Semoga terus success di dalam bidang lakonan. Sudilah kiranya kalian like page beliau : Aman Nassim

Kalian dah tengok belum filem Fast & Furious 6? Siapa yang belum tengok tu, memang kena tengok ye. Sebab DN rasa nak pergi tengok lagi sekali. Terbaik! :D
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

16 Blue Komen:

  1. best kan Fast and Furious 6 ni kan DN...tapi lagi best bila tgk ramai2 dengan blogger + artis ni...hee

    ReplyDelete
  2. rasa macam nak tengok sekali lagi weekend ni..hee

    ReplyDelete
  3. bile laa boleh join korang ehk...best sgt...

    ReplyDelete
  4. In Syaa Allah... Tunggu masa je kikie ni...

    ReplyDelete
  5. @Ezad Skytech mmg best lagi2 dpt tengok ramai2 sebegini... DN pun rasa nk tengok lagi sekali

    ReplyDelete
  6. @Nadia Gee insyaAllah... Ada rezeki boleh join kami tengok movie sama2...

    ReplyDelete
  7. @Zulqarnain Abu Hassan kikie belum tengok lagi? cepat2 g tengok tau... :D

    ReplyDelete
  8. Tal sempat nak tgk lagi. Tapi tgh nak mendownload cite ni.

    ReplyDelete
  9. belum nengok lagi.. memang kene pegi ngk la jawabnye ni kan.. hehhe

    ReplyDelete
  10. @Norliza Nordin betul tu... tengok tau.. mesti puas hati.. :)

    ReplyDelete
  11. nanti ade rezeki kita tengok sama2x pulak yea... abang man tak sempat tengok lagi la.... huhuhu

    ReplyDelete
  12. @hazman aka species1980 xsempat? kena tengok tu abg man.. sempat2 kan k... ;)

    ReplyDelete
  13. pas ni dah takdelah Paul Walker sebagai watak utama.

    watak yang sentiasa sinonim ngan Fast & Furious

    ReplyDelete
  14. @Blogger Babyface itu lah... setiap manusia pasti mati.. itulah realiti kehidupan... :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^