Iron Man 3 3D Bersama Bloggers

  27hb April 2013 bertempat di GSC One Utama, para bloggers berkumpul bagi sama-sama menyaksikan Iron Man 3 3D jam 9 malam. Memang sangat meriah dan seronok apabila dapat berkumpul sebegini.


Sempat lagi kami bergambar dengan Iron Man sebelum masuk ke panggung. Eh? Takde lah tinggi sangat Iron Man ni ye. Hihihi.... Bagi DN, cerita Iron Man 3 kali ini kurang menyengat jika dibandingkan dengan Iron Man sebelum ini. Walaupun begitu, tetap menarik untuk ditonton lagi-lagi bila beribu-ribu Iron Man datang untuk berlawan bersama. Bila guna spek 3D ni, rasa nak mengelak sahaja bila Iron Man terbang menuju ke DN. Hehehe...

  
 Kami datang awal dan boleh pulak gathering sekejap di Pappa Rich One Utama sebelum menonton Iron Man 3 sambil bermain Candy Crush. Urghhh! Tension sebab belum lepas level 65. Usaha tangga kejayaan. Caiyok DN!

Terima kasih Bro Framestone kerana sudi memberi tiket ini. Jangan serik ajak lagi ye...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

12 Blue Komen:

  1. iron man 3 bestttt. eh kita sama level la 65 dh brp minggu stuck ni haha susah giler ok

    ReplyDelete
  2. Nanti kita date kat Mid Valley lagi yea... oppps.... hahahahaha

    ReplyDelete
  3. @cha tahu xpe... bila entah nk lepas level 65 tu. stress!

    ReplyDelete
  4. rasa macam nak tengok gak tapi bukan termasuk dalam cite dalam list.

    ReplyDelete
  5. Iron Man 3...boleh layan jgk la...part last je baru mcm best sikit..mula2 byk ckp je..haha~

    ReplyDelete
  6. narsis nya,,,tapi cantik-cantik hehehe

    ReplyDelete
  7. @luthfi mmg mereka cantik2 belaka.... :D

    ReplyDelete
  8. Hope akan ada movie lagi :) dan ada yang sudi nk sponsor custom macam tue

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^