Namecard deqnoor.com

Syukur alhamdulillah... Atas nasihat seorang otai blog, akhirnya terhasil namecard untuk blog DN ini. Tanpa bebelan beliau, mungkin DN tidak akan membuat semua ini.

Segalanya adalah daripada hasil kerja saudara Haru Elie. Terima kasih tidak terhingga atas segala usaha beliau untuk menjadikan namecard DN ini satu kenyataan.

Nak namecard DN? Sila jumpa dan minta sendiri dengan DN ye. DN kan pemalu.. Hihihi...

Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

19 Blue Komen:

  1. deqnoor semakin serius dalam blog nmpaknya..hehehehehe

    ReplyDelete
  2. wah..cantiknya namecard DN

    nak mintak 2 atau 3 lah. boleh?

    ReplyDelete
  3. Wah bestnyaaa ada name card. Hihihi. :)

    ReplyDelete
  4. @Ladfe Amir tq.. wahh.. nk byk2 nk buat ape ye?

    ReplyDelete
  5. Thanks yea sebab sempat berikan name card nei... yang penting dapat pose berdua lagi...hehehehe

    ReplyDelete
  6. Sedih tak dapat jadi orang kedua....

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. sheila punya card, odw. nanti nak satu deqnoor punya namecard ye. hehehe lawa. apa kata tukar header awak biar sama dengan namecard tu? hehehhe

    ReplyDelete
  8. @Bro Framestone xpe bro.. yg penting dpt gak kan.. :)

    ReplyDelete
  9. @Sheila Salimnanti kita tukar2 ye sheila... :)

    mmg ada plan nak tukar... :)

    ReplyDelete
  10. yeay! berjaya juga tukar name card dengan deqnoor. excited!

    ReplyDelete
  11. sangat cantik nih,,,jadi pengen bikin juga

    ReplyDelete
  12. nak satu DeqNoor..

    blog saya --> www.minisitelands.com

    ReplyDelete
  13. @ciklaili.com DN pun sama kak... harap dpt kita berjumpa lg di lain2 event.. :)

    ReplyDelete
  14. @luthfi buat lh... boleh kita bertukar2 namecard nanti.. :)

    ReplyDelete
  15. @Mat GitarKapok boleh.... kalau kita berjumpa jgn lupa minta k... ;)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^