DN terlalu sibuk minggu ini sehingga terabai seketika coretan DN disini. Kesibukan ini menyebabkan DN perlu balik bekerja jam12.30 pagi dan DN sudah 2 malam tidak tidur. Pukul 5 pagi dah perlu bersiap untuk pergi meeting. Huuu... Tidak sihat kan aktiviti ini tetapi DN tetap suka dengan kerja yang DN lakukan.
Walaubagaimanapun, DN sangat bertuah dapat mengenali Bro Framestone. Dalam pada DN sibuk, beliau sudi melakukan semua ini untuk DN.
Inilah apa yang Bro lakukan di facebook beliau. Terkejut juga DN tetapi DN sangat berterima kasih atas kesudian beliau mempromosikan page DN.
Bukan setakat di FB, di instagram pun sama. Terima kasih Bro Framestone atas keprihatinan dan pertolongan serta kesudian Bro untuk membantu DN selama ini. DN sangat menghargainya. Malam ini pasti DN akan ke Curve jika tiada halangan. Jumpa malam ini!
Sudi like page DN? Cari Deqnoordotcom di FB ye. Hehe...
untong r ada orng promote..ehehehe
ReplyDeletedah lma like :-)
ReplyDeleteyelah. Bro memang selalu promote DN kan.
ReplyDeleteni memang betul2 kawan kan
2 hari DN tak tidur...tak penat ke DN...?
ReplyDeleterajin bro tolong promote kan..:D
ReplyDeletedn dah dah ramai orang kenal :)
ReplyDelete@Muhammad Saiazuan Norhalik Org tu rajin kan. hihihi... :D
ReplyDelete@hazwan hairy terima kasih hazwan... ^_^
ReplyDelete@Ladfe Amir semua kawan DN... terima kasih kerana terus menyokong DN... :)
ReplyDelete@Ezad Skytech mmg penat & harini dpt pun tidur lama sedikit.. Bro mmg rajin kan ezad... :)
ReplyDelete@Dkna Abza alhamdulillah... yg penting kita seronok berkawan dgn mereka.. :)
ReplyDeletebagus la macam tu kan DN...tu je bro mampu buat...:D
ReplyDelete@Ezad Skytech itu pun dh cukup baik ezad... :)
ReplyDeleteSekarang macam dah cecah 400 je kan..
ReplyDeleteTak lama lagi, sure cecah 1k nie
www.broframestone.com
@Bro Framestone amin... thanks bro support DN selama ini.. :)
ReplyDeleteSekarang sudah cecah 825.. sikit lagi nak cecah 1k
ReplyDelete@Bro Framestone jauh lg tu bro.. huhu...
ReplyDelete