Terima Kasih Bro Framestone

DN terlalu sibuk minggu ini sehingga terabai seketika coretan DN disini. Kesibukan ini menyebabkan DN perlu balik bekerja jam12.30 pagi dan DN sudah 2 malam tidak tidur. Pukul 5 pagi dah perlu bersiap untuk pergi meeting. Huuu... Tidak sihat kan aktiviti ini tetapi DN tetap suka dengan kerja yang DN lakukan. 


Walaubagaimanapun, DN sangat bertuah dapat mengenali Bro Framestone. Dalam pada DN sibuk, beliau sudi melakukan semua ini untuk DN. 


Inilah apa yang Bro lakukan di facebook beliau. Terkejut juga DN tetapi DN sangat berterima kasih atas kesudian beliau mempromosikan page DN. 


Bukan setakat di FB, di instagram pun sama. Terima kasih Bro Framestone atas keprihatinan dan pertolongan serta kesudian Bro untuk membantu DN selama ini. DN sangat menghargainya. Malam ini pasti DN akan ke Curve jika tiada halangan. Jumpa malam ini!

Sudi like page DN? Cari Deqnoordotcom di FB ye. Hehe...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

17 Blue Komen:

  1. yelah. Bro memang selalu promote DN kan.

    ni memang betul2 kawan kan

    ReplyDelete
  2. 2 hari DN tak tidur...tak penat ke DN...?

    ReplyDelete
  3. rajin bro tolong promote kan..:D

    ReplyDelete
  4. dn dah dah ramai orang kenal :)

    ReplyDelete
  5. @Ladfe Amir semua kawan DN... terima kasih kerana terus menyokong DN... :)

    ReplyDelete
  6. @Ezad Skytech mmg penat & harini dpt pun tidur lama sedikit.. Bro mmg rajin kan ezad... :)

    ReplyDelete
  7. @Dkna Abza alhamdulillah... yg penting kita seronok berkawan dgn mereka.. :)

    ReplyDelete
  8. bagus la macam tu kan DN...tu je bro mampu buat...:D

    ReplyDelete
  9. Sekarang macam dah cecah 400 je kan..

    Tak lama lagi, sure cecah 1k nie

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  10. @Bro Framestone amin... thanks bro support DN selama ini.. :)

    ReplyDelete
  11. Sekarang sudah cecah 825.. sikit lagi nak cecah 1k

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^