5 Pengomen Tegar Mei 2013

Selamat berhujung minggu semua... 

Di sini DN ingin kongsikan 5 orang pengomen tegar bagi bulan Mei 2013. Akhirnya... Ada juga wanita seluruh dunia menjadi top 5 di sini kan. Syabas!

1. www.ladfeamir.com
2. www.ezadskytech.com
3. www.hazmanfadzil.com
4. www.maszull.blogspot.com
5. www.dkna.my


Bulan depan, iaitu bulan Jun merupakan bulan terakhir untuk DN mendapat kan 5 orang yang bertuah antara 5 pengomen tegar dari bulan Januari sehingga Jun. 5 yang bertuah ini berpeluang untuk makan malam bersama DN. Ini sebagai tanda penghargaan dan terima kasih DN diatas sokongan kalian selama ini. Selain itu, cenderahati dari negara-negara yang DN kunjungi akan menjadi milik kalian juga.

Lokasi dan tarikh? Akan diberitahu bulan hadapan ye. Bagaimana pula dengan 5 pengomen tegar lain? Jangan risau.. Ada cenderahati DN sediakan untuk kalian juga. 

Tak sabar nak tunggu penghujung bulan 6 kan. DN akan senaraikan siapakah 5 orang yang bertuah tersebut. Tunggu... ^_^
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

14 Blue Komen:

  1. Wahh..tersenarai jugak utk bulan lepas ye...harap bulan Jun pun akan tersenarai jugak la...hee

    ReplyDelete
  2. No problem DN.... abang okey je... cuma kalau dine with DN kita berdua je la yea....keh3x

    ReplyDelete
  3. Wah..dapat makan sama dengan DN tu..untung la diorang.hehe

    ReplyDelete
  4. @Muhammad Saiazuan Norhalik komen zuan ada cuma mereka telah menolak zuan dr jd top 5 dgn komen2 mereka... sorry dear..

    ReplyDelete
  5. @Ezad Skytech hihihi... rajin ezad komen kan. thanks sudi jenguk ke sini..

    ReplyDelete
  6. @hazman aka species1980 berdua tu kena plan lain lh abg man... hihihi...

    ReplyDelete
  7. @Hafiz Rahim alhamdulillah.. rezeki utk dikongsi dgn semua.. :)

    ReplyDelete
  8. macam pelik je nie... erm... pelik sangat.. yup memang pelik...

    ReplyDelete
  9. @Bro Framestone apa lh yg pelik bin ajaib tu kan... hihihi...

    ReplyDelete
  10. syirah sedang memintas bro framestone!hahaha.. :P

    ReplyDelete
  11. asyik2 ladfe amir je kan. tak bosan ke dia komen kat sini..

    ReplyDelete
  12. @Ladfe Amir xbosan lh tu.. kalau x, xde komen kat sini.. thanks... :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^