CPUV Jun Nuffnang

Ermmm... Tak tahu nak kata apa. Mungkin DN boleh katakan Nuffnang baik hati untuk bagi DN CPUV yang banyak bulan ini. Tak percaya? Bukti ada di bawah.


Ini DN print screen semalam. Bila buka pagi ini, ada CPUV lagi satu menjadikannya 8 untuk bulan ini. Terima kasih Nuffnang kerana tidak putus-putus memberikan ganjaran kepada blog DN yang tidak seberapa ini. Mungkin ini adalah rezeki pengomen tegar yang akan makan malam bersama DN awal bulan 7 nanti. Hihihi...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

17 Blue Komen:

  1. congrats DN...tumpang happy untuk DN... *_^

    ReplyDelete
  2. Oh pengomen tegar ek.. tgu kejab nak tengok siapa pengomen tegar tue..

    oh ok, dah tengok.. bila nak ajak makan malam sesama tue ek?

    buat awal boleh x?

    sebab confirm hujung bulan kena potong atau silap hari bulan xde dalam senarai he...23x

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah syukur nikmat-Nya...

    Syoknya kan... mestilah! bertuah badan tuan Blogger ini..

    ReplyDelete
  4. Tu diaa.... memang belambak CPUV blog nie... time untuk rajinkan diri update blog yea...dan ping sana sini tau...

    ReplyDelete
  5. @Zulqarnain Abu Hassan alhamdulillah.. boleh berkongsi dgn kawan2 ni.. :)

    ReplyDelete
  6. wahhh...berderet CPUV dari Nuffnang ni...kalau ezad rekod paling banyak pun 5 je CPUV yg running dalam satu masa...hee

    ReplyDelete
  7. @hazman aka species1980 : bila CPUV tengah running ni..memang kena rajin sikit update blog...kan...hee

    ReplyDelete
  8. akak,syirah still blur la mcm ne nak maen nuffnang..please ajaq :(

    ReplyDelete
  9. @Farisya Anastasyia akak pun xpasti camne nuffnang ni pilih... mungkin boleh cuba tanya nuffnang terus.. most of them very helpful.. :)

    ReplyDelete
  10. masuk juga erk nuffnang ngan blog DN ni. rezeki dari Allah

    ReplyDelete
  11. @Bro Framestone : kena la tunggu hujung bulan bro..mana aci nak awal2..hee

    ReplyDelete
  12. @Ladfe Amir alhamdulillah.. ada gak rezeki nak dpt kt dn.. :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^