Mari Bercuti ke Terengganu


Baru siap kemas bag. Fuhh.. Penat. Gaya macam nak pergi jauh dan cuti lama je kan. Padahal pergi Terengganu je pun. Hihihi... 

Mula-mula ingat nak bawa satu beg besar. Semua sumbat dalam satu beg. Tengah-tengah susun baju, DN pergi capai beg kecil pula. Confirm 2-3 beg lah DN bawa nampaknya. Mujur naik kereta sendiri jadi tiada masalah tinggal beg dalam kereta. 

Jadi apa ada di Terengganu? Apa yang DN akan lakukan di sana? Di mana DN akan tinggal sepanjang berada di Terengganu? Semuanya akan DN kongsikan sekembalinya DN dari sana. Kalau rajin, DN akan terus update guna phone DN. Tapi itu lah, blogspot di phone gambar sangat tak cantik. Kecewa... Sobsob...

Takpe lah. Taknak sedih-sedih. Yang penting nantikan review yang akan DN buat untuk travelog DN ke Terengganu. Jangan ingat ke negara orang sahaja DN akan buat review, Malaysia juga banyak tempat menarik untuk dikunjungi. 

Time to sleep! Esok pagi pukul 7.30 pagi nak pergi jemput semua admin page : deqnoor dot com. Doakan keselamatan kami ye kawan-kawan. Jumpa lagi nanti...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

14 Blue Komen:

  1. wahh...nak pergi bercuti ye DN...best2...semoga selamat pergi dan selamat balik...nak ole2 dari terengganu...oppss...hee

    ReplyDelete
  2. alahai...tak kasi tau nak pegi ...mesti flight pagi kan... kalu tak dapat la hantar dan jumpa

    ReplyDelete
  3. Selamat berehat DN...

    jangan lupa beli emas satu sebagai souvenir hehehhe...

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti DN... kim salam kat bro and wife jugak :D

    ReplyDelete
  5. Hehe. Myra pon baru jejak kaki di terengganu last week. Happy holiday sis. :)

    ReplyDelete
  6. Wah bercuti dengan semua admin page deqnoor dot com?

    gerun je Bro mendengarnya.

    ReplyDelete
  7. tak sabar nak baca story dn p terengganu :)

    ReplyDelete
  8. @hazman aka species1980 xpergi naik flight abg man.. drive sendiri je.. :)

    ReplyDelete
  9. @Zulqarnain Abu Hassan thanks kiki..

    emas? DN xpakai emas lah kiki.. :)

    ReplyDelete
  10. @Nurmujahidah Ismail thanks muja.. DN dah beritahu mereka.. :)

    ReplyDelete
  11. @myraVea thanks.. mesti byk tempat pergi kt Terengganu kan... :)

    ReplyDelete
  12. @Bro Framestone hahaha.. tahu xpe. DN pun baru perasan semua yang pergi ni admin page deqnoor dot com :D

    ReplyDelete
  13. @Dkna Abza DN pun xtahu nak mula bercerita yg mana dulu.. :D

    ReplyDelete
  14. dari dulu nak pegi terengganu sekeluarga belum kesampaian lagi. mungkin hujung tahun kot.insyaAllah

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^