Buffet Ramadhan Concorde Hotel Shah Alam

 

Alhamdulillah... Tinggal beberapa hari sahaja lagi menjelang bulan Ramadhan. Bersempena bulan Ramadhan, Concorde Hotel Shah Alam akan mengadakan buffet Ramadhan bermula 10 Julai 2013 sehingga 7 Ogos 2013. Tema buffet Ramadhan kali ini adalah masakan Penang dan Johor.



Banyak makanan di Buffet Ramadhan ini. Ada kambing dan ayam golek...



Dengan pelbagai pilihan sos...



Main dish terdiri daripada masakan daging, ayam, kambing, ikan, udang dan sayur-sayuran.

 

 Beraneka rasa sup...



Seafood on ice...



Pelbagai jenis salad...


Makanan bergoreng...


Buah-buahan segar...


Dessert yang sangat cantik dan berwarna-warni...


Inilah 2 orang chef yang bertanggungjawab menjadikan masakan Johor dan Penang menjadi kenyataan. Chef Maidin dan Chef Dino. Memang sedap masakan mereka berdua ini.

Berikut adalah maklumat yang dapat dikongsi untuk panduan mereka yang ingin menempah berbuka puasa di sini :-

Melting Pot Cafe
RM89++ per adult / RM44.50 per children

Grand Ballroom
RM75++ per adult / RM37.50 per children

- RM 69++ per person untuk hari pertama dan 3 hari terakhir Ramadhan
- Tempahan 10 orang dewasa, percuma 1 dewasa
- Voucher ada dijual di Hotel Lobby
Promosi RM148++ per room bermula 1 Julai 2013 - 31 Ogos 2013

Untuk tempahan boleh hubungi di talian 03-55122200 sambungan 2440/2406. Boleh juga email ke shah@concorde.net untuk tempahan.
03-55122200 ext 2440/2406

Untuk pertanyaan dan pesanan bolehlah hubungi 03-55122200 ext 2440/2406 atau email shah@concorde.net. Psst : Bersempena dengan ramadan, Hotel Concorde menawarkan bilik hotel pada harga RM148.00 bermula pada 1 Julai – 31 Ogos 2013.


 
Untuk tempahan bilik, korang boleh layari shahalam.concordehotelsresorts.com.
- See more at: http://www.yanayassin.com/#sthash.sqPtyMQw.dpuf
Untuk pertanyaan dan pesanan bolehlah hubungi 03-55122200 ext 2440/2406 atau email shah@concorde.net. Psst : Bersempena dengan ramadan, Hotel Concorde menawarkan bilik hotel pada harga RM148.00 bermula pada 1 Julai – 31 Ogos 2013.


 
Untuk tempahan bilik, korang boleh layari shahalam.concordehotelsresorts.com.
- See more at: http://www.yanayassin.com/#sthash.sqPtyMQw.dpuf
Untuk pertanyaan dan pesanan bolehlah hubungi 03-55122200 ext 2440/2406 atau email shah@concorde.net. Psst : Bersempena dengan ramadan, Hotel Concorde menawarkan bilik hotel pada harga RM148.00 bermula pada 1 Julai – 31 Ogos 2013.


 
Untuk tempahan bilik, korang boleh layari shahalam.concordehotelsresorts.com.
- See more at: http://www.yanayassin.com/#sthash.sqPtyMQw.dpuf
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

10 Blue Komen:

  1. Hurmm....dengar citer dapat take away makanan aritu yea....sonok laa

    ReplyDelete
  2. wahhhhhh sodappppnyer.. tak sabar nak posa hehe

    ReplyDelete
  3. @hazman aka species1980 DN xtapau pun... diorg yg kuat makan smpai bungkus bawa balik. hee...

    ReplyDelete
  4. Ni yang best ni...harga pun not bad...within budget...

    ReplyDelete
  5. harga memang boleh tahan. tapi dah tak sempat nak pegi dah kot

    ReplyDelete
  6. SALAM DEQNOOR..........cakap pasal buffet ramadhan nih saya pun ada jugak upload banners dalam blog saya di www.blogmakanbest.blogspot.com jadi bila senang2 tu singgah la yer.....dan kalu sudi follow yer...TQ bebanyak
    Blog saya nih citer pasal makan je 100% takde topik lain hehe....mana2 je pegi makan saya akan klik2 camera dan upload dalam blog...warung,restoren, gerai, hotel,...kebanyakannye area JOHOR.so kalu nak tahu mana tempat2 makan best singgah la yer :)

    ReplyDelete
  7. @Papa-NtiQ thanks sudi singgah di sini.. Teruskan berkongsi tempat2 menarik utk panduan mereka yg berkunjung ke johor.. :)

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^