Jemputan makan malam & cenderahati Pengomen Tegar Jan - Jun 2013


Bak kata blogger makan-makan, siap letak dekat note bagai. Hahaha... Sori lah, DN memang begini orangnya. Kalau boleh semua benda nak tulis dalam organizer. Penting woo... 


Hasil daripada kerajinan mereka dari bulan Januari sehingga bulan Jun, maka calon-calon yang bertuah untuk menerima jemputan makan malam dan cenderahati daripada DN adalah seperti berikut :-


Simple kad jemputan je kan. Ini sahaja yang mampu dan sempat DN buat. DN buat masa tengah tunggu flight pagi tadi sambil breakfast. Ada masa kurang dari 30 minit maka DN gunakan masa yang ada sebaiknya.

Bagaimana pula dengan mereka yang lain? Cenderahati tetap ada untuk mereka.


Blog mereka di atas, boleh claim cenderahati dengan emailkan ke deqsha49@gmail.com nama, alamat, no. tel & email. DN akan pos cenderahati kalian. 

Terima kasih semua atas sokongan yang tidak berbelah bahagi. Ini sahaja yang mampu DN lakukan untuk membalas segala sokongan kalian. Ada cenderahati dari Korea, Bali, Bandung, Solo, Hatyai dan Melbourne. Kalian akan mendapat cenderahati dari salah satu negara yang pernah DN kunjungi itu. Harap sokongan kalian tetap berterusan dan terimalah cenderahati DN yang tidak seberapa nanti.

Terima kasih sekali lagi.. :)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

13 Blue Komen:

  1. wah...tahniah buat mereka semua...

    ReplyDelete
  2. thanks kak noor :)
    im appreciate it so much !

    ReplyDelete
  3. bagus apa letak dalam note .... at least reference kan...insyaALLAH Abang Man datang couple seperti yang diberitahu aritu...so DUA SEAT yea...

    ReplyDelete
  4. @Farisya Anastasyia hee.. thanks sudi support blog ni.. ^_^

    ReplyDelete
  5. @hazman aka species1980 xde rezeki nk belanja abg man... maybe lain kali. sobsob...

    ReplyDelete
  6. Hadiah acik ada x DN? acik pindah ofis dah..alamat lain, hehe

    ReplyDelete
  7. @mamawaiz mestilah ada... email alamat ke DN.. Nanti DN pos k... :)

    ReplyDelete
  8. untunglah diaorang ni kan. siap daapt jemputan lak tu untuk makan-makan.

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^