WW ~ Diperlukan Seorang Awek



Tekan 'LIKE' pada link di bawah sebagai sokongan terhadap blog ini :-
Page : https://www.facebook.com/deqnoordotcom/posts/182142768623568
FB : https://www.facebook.com/deqnoor.shafawati/posts/687010921315337
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

20 Blue Komen:

  1. em..jadi gigolo je lah mcm tu..hehe

    ReplyDelete
  2. nak pakai baju mcm gak la...hehehe

    ReplyDelete
  3. @Zuan confirm jd perhatian nanti.. :D

    ReplyDelete
  4. Mana nak dapatkan tshirt nie ek DN

    ReplyDelete
  5. HAHAHAHA , ada juga yang test nak makan penyapu.

    ReplyDelete
  6. mana nak beli ye tshirt tu?? hahaha :P

    ReplyDelete
  7. Saya perlukan teman wanita macam DEQNOOR.... hehehehehe

    ReplyDelete
  8. hehe tapi tkt bukan jadi perhatian, jadi hinaan

    ReplyDelete
  9. agak2 ada orang marah tak kalau saya pakai tshirt macam ni?

    ReplyDelete
  10. @Zuan itu lh kan.. boleh jd camtu gak.. hmm...

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^