Aktiviti Hari Pertama Kerja di bulan Syawal

 Masih di bulan Syawal maka cerita Raya pasti belum habis lagi. Walaupun begitu, DN sudah memulakan kerja hari Selasa yang lalu. Pasti ramai juga yang sudah mula bekerja seperti DN kan. Apabila terlalu lama bercuti, mood untuk memulakan kerja pun sangat kelaut. Oleh itu, aktiviti hari pertama kerja DN di bulan Syawal ini adalah....
 
  Berkumpul dengan kawan-kawan yang masih belum bekerja atau mungkin tiada mood bekerja seperti DN dan berborak sehingga petang. Ngeee.... Pukul 5 petang baru habis tau. Macam office hour pula kan kami duduk berborak di sini. Depan ofis DN pun jadi diorang ini. Hehe... Gambar-gambar ini kawan-kawan DN share di whatsapp group kami tau so DN kongsikan pula disini.
Eh? Boleh pula kami sedondon. Apa lagi? Kena lah tangkap gambar sama-sama. Tapi ada pula yang dengki bila DN tangkap gambar dengan kawan DN seorang ini. Tengok lah apa yang diorang buat dengan gambar kami. Grrrr..... Nakal sungguh mereka kan.

Sabar sahaja dengan karenah dan ragam kawan-kawan DN dalam whatsapp group ini. Entah apa apps yang diorang guna pun DN tak pasti. Huhu... Apapun, jumpa kalian semua baraan esok pagi. Chow! ;)
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

22 Blue Komen:

  1. haahhaa..memandai je diorg tu..mula2 tgk,syirah igt org yg blainan tp baju yg sama..last bru perasan yg depa edit.hahaha

    ReplyDelete
  2. whoaaa...berborak tak hengat yea... tapi kelakar pulak bila diorang buat tukar muka tue....heehehhe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum deqnoor! selamat hari raya, maaf zahir dan batin. sheila kerja start hari khamis. tu pun masih feeling2 raya lagi. hahahahhaa. patutlah nampak pelik gambar bawah tu depa edit ek? hehehe ;p

    ReplyDelete
  4. hahahhaa,, dah jadi muka pmpuan,, aiyaaakkk wakakkaka

    ReplyDelete
  5. He...23x ok Bro gelak... G la tanya dorang, guna apps apa.. Nak try gak buat macam dorang tue.

    ReplyDelete
  6. hehe den lagi seminggu mau start kerja

    ReplyDelete
  7. hehe..kelakarnya, sape yang rajin sgt edit2 tu.

    selamat hari raya DN

    ReplyDelete
  8. @Farisya Anastasyia haha... tgk betul2 baru nampak edit ye.. :D

    ReplyDelete
  9. @hazman aka species1980 tahu xpe.. bergelas air minum. tahu2 dh petang..

    ReplyDelete
  10. @Sheila Salim diorg edit.. pakai apps ape ntah.. dn xtanya lg..

    ReplyDelete
  11. @muja muka DN jadi lelaki dh dibuatnya.. sabo je...

    ReplyDelete
  12. @Bro Framestone xmo ah.. nanti habis semua gambar bro tukar.. :p

    ReplyDelete
  13. @mamawaiz kawan2 sek. kita lh wida yg rajin buat semua tu. huh..

    Selamat Hari Raya mamawaiz! :)

    ReplyDelete
  14. hee...ezad hari khamis baru masuk kerja...tu pun mood ke laut lagi..hee

    ReplyDelete
  15. terkejut tengok gambar last tu...hee

    ReplyDelete
  16. lepas ni sambung sampai raya haji.. keh keh keh

    ReplyDelete
  17. memang ada yg kena bekerja awal sehabis raya demi tanggungjawab

    ReplyDelete
  18. Memang tak best la kalau kerja time mood raya tengah bergelora lagi...hihi

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^