Sempat Berbuka Bersama Siezuka.com

Errmm... Dah lebih pukul 1 tetapi kereta tak siap servis lagi. Lama betul. Bukan major servis pun... Mujur disini banyak kemudahan disediakan. Tempat makan, pantry, surau, TV, wifi, tempat duduk yang super banyak dan macam-macam lagi. Jadi tak bosan sangat hendak menunggu. 

Pergi ke kaunter sekejap tadi, tanya kereta dah siap ke belum sebab tadi sempat keluar mengular ke tempat lain sekejap. Hehe... Rupanya masih belum siap. Tunggu lagi lah nampaknya. Mujur yang jaga kaunter tadi lemah lembut dan baik budi bahasanya. Senang bercakap dengan dia so kurang sikit merajuk dengan Mazda ini.. :)

Bila tengok dan bercakap dengan beliau, terus teringat dengan Cik Nurul Siezuka. Memang gaya dan percakapan mirip tau. Kalau DN tak kenal Cik Nurul Siezuka, mesti DN dah tanya "Ini Cik Nurul blogger Siezuka.com ke?" Haha... Pelanduk dua serupa rupanya. Apa cerita Cik Nurul Siezuka ye? Hmm...


Last DN jumpa Cik Nurul semasa dating berbuka puasa bulan lepas. Lama kan tak jumpa. Kalau DN dah rasa lama tak jumpa, dengan korang-korang apatah lagi kan. Mesti lagi lama tak jumpa Cik Nurul ini. Menyepi ke dia? Itu kena tanya cik puan empunya badan sendiri ye. So far, kami masih berhubung so tidak lah menyepi sangat. Betul tak Nurul.. Heee...


Kami berbuka makan di Sushi King haritu. Akhirnya, dapat berbuka dengan sushi. Kalau Nurul tak ajak haritu, confirm DN tak dapat berbuka dengan sushi tau. Thanks Nurul. Apapun, DN nak ucapkan Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin. Nanti buat lah open house. DN datang rumah... :)

Klon Cik Nurul Siezuka dah senyum-senyum dari jauh tu. Kereta dah siap kot. Babai! Jumpa lagi nanti...
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

25 Blue Komen:

  1. Sushi King Sushi King ! Kita suka Kita suka. :D

    ReplyDelete
  2. Tak ajak....

    Majuk...

    Memang dah lama xjumpa Nurul...

    Majuk kuasa 2....

    Bye....

    Pe2 hal, cari Bro dekat facebook, bukan dekat Sushi King.

    Nak apply kerje dekat Mazda Service Centre la lepas nie

    ReplyDelete
  3. Tu laaa... cik nurul pun sunyi sepi jee.. apatah lagi jumpa lebih 2 bulan kot tak bersua muka...

    ReplyDelete
  4. bila laaa nak kidnap korang berdua nih? haiyaaaa... heehehe

    ReplyDelete
  5. Waaaa.. Rindu jugak dengan DN.. Tq Dn sbb sudi ajak Nurul, belanje Nurul & utk hadiah tu jugak.. suka sgt.. :)

    Nanti kt set date jumpa lagi k.. :)

    ReplyDelete
  6. Yer lah, lama tak dengar pasal Nurul. Sibuk buat persiapan kawin ke apa.

    ReplyDelete
  7. jumpe DN masa buka puasa samsung tuh
    dengan cik nurul, memang lama dah tak jumpe
    jumpe kat instagram je lah,haha

    Selamat hari raya DN :)

    ReplyDelete
  8. @NURSHAKIRA ABDUL HALIM itu lh.. lama gak DN tengok sebelum tegur. hee...

    ReplyDelete
  9. @Nuriesya Nadia hihi... lagi2 salmon sashimi tu kan... ^_^

    ReplyDelete
  10. @Bro Framestone mmg xnak ajak & saje nk buat bro merajuk. eh? haha... ;p

    ReplyDelete
  11. @hazman aka species1980 dgn DN pun abg man lama xjumpa, dgn Nurul apatah lagi...

    ReplyDelete
  12. @KiD u owe us big time & big food... ngeh3! :p

    ReplyDelete
  13. @Cik Nurul Siezuka ok nurul... susah sgt skrg nk jumpa nurul kan. hee.. nanti kita set jumpa k... :)

    ReplyDelete
  14. @penaberkala at least dpt lah jugak jumpa kt instagram kan...

    Selamat Hari Raya! :)

    ReplyDelete
  15. lama jugak da tak jumpa siezuka dengan DN...hee

    ReplyDelete
  16. lama tak jumpa Cik Nurul. rindu lak

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^