5 Pengomen Tegar Ogos 2013

 Selamat pagi!

Maaf, semalam DN sangat busy dengan kenduri kahwin, open house serta hang out dengan kawan-kawan. Tidak berkesempatan untuk menunjukkan siapakan pengomen tegar bagi bulan ogos 2013 ini. DN hanya sempat print screen dan save sahaja.

Oleh itu, hari ini DN akan menjalankan tanggungjawab DN untuk menunjukkan siapakah mereka yang sangat setia bersama DN selama ini. Terima kasih yang tidak terhingga DN ingin ucapkan.



Nampaknya bulan Ogos yang lalu, jejaka kacak dan hensem di atas mengungguli carta pengomen tegar. Terima kasih yang tidak terhingga atas sokongan kalian. DN hargai sangat-sangat.

Kepada mereka yang tidak tahu, setiap tahun DN akan memberikan cenderahati kepada pengomen tegar blog DN setelah dikumpul selama 6 bulan. Bulan Jan-Jun yang lalu, DN telah memberikan cenderahati dan makan malam kepada 5 pengomen tegar bertuah. Boleh baca disini :-
 

 Kini, DN sedang mencari 5 lagi pengomen tegar bertuah untuk menerima cenderahati dari DN setelah dikumpulkan dari bulan Julai sehingga Disember. Ingin bertuah seperti mereka? Jangan jemu untuk meninggalkan jejak di sini dengan mengomen entry DN yang tidak seberapa ini.
Share on Google Plus

About deq noor

A daughter, sister and friend. Engineering is my passion but travelling is my courage. "Let the beauty of what you love be what you do"

14 Blue Komen:

  1. Seronok kan bila ramai singgah dan tinggal jejak...

    ReplyDelete
  2. Semoga dengan komentar kitorang DN akan lebih semangat tulis blog setiap hari...mayb next time boleh citer apa yang biasa DN bawak kalau pegi duty travel...

    ReplyDelete
  3. @Amanda Suria betul tu.. rasa dihargai.. thanks sudi tinggalkan jejak disini.. :)

    ReplyDelete
  4. @hazman aka species1980 DN cuba utk update setiap hari.. terima kaasih atas sokongan yg diberikan selama ini. DN akan share satu hari nanti.. :)

    ReplyDelete
  5. @mamawaiz thanks wida terus support DN selama ini.. :)

    ReplyDelete
  6. eh, ada jugak tersenarai...rasanya bulan lepas macam jarang sangat tinggalkan komen kat blog DN...hee

    ReplyDelete
  7. @Ezad Skytech alhamdulillah... rezeki nak jadi top 5.. :)

    ReplyDelete
  8. faktor usia dah xboleh nak buat ape2 dah...

    ReplyDelete
  9. Ladfe Amir tu mmg selalu jadi pengomen terbanyak erk. tak bosan ke dia

    ReplyDelete
  10. @Blogger Babyface cuba try test tanya dia bosan ke x.. hehe.. :p

    ReplyDelete

Awak komen, DN balas. Terima kasih kerana sudi meninggalkan jejak di sini. ^_^